Koronavirustilanteen vaikutukset SAFAn toimintaan

Koronavirusepidemian vuoksi noudatamme SAFAssa maan hallituksen ja THL:n ohjeita kokoontumisten ja lähikontaktien osalta.

KEVÄÄN TAPAHTUMAT

8.5. Turkuun suunnitellut Arkkitehtipäivät perutaan. Huhti- ja toukokuun 3 A Talks- tilaisuuksia ei järjestetä. Muita alan tapahtumia koskeva viimeisin tieto kannattaa aina tarkistaa ko. tapahtuman järjestäjän omilta verkkosivuilta. Ala- ja paikallisosastojen järjestämien tapahtumien muutoksista tiedottavat pääsääntöisesti osastot itse. Myös SAFAn tapahtumakalenteriin päivitetään tietoja muutoksista sitä mukaa kun niitä saamme.

SAFA KOULUTTAA

Maalis-toukokuulle sovitut koulutustilaisuudet pyritään järjestämään  suunnitellusti ja osanottajille sekä luennoitsijoille tarjotaan etäosallistumismahdollisuus. Jos sovittuja koulutustilaisuuksia joudutaan myöhemmin siirtämään ensi syksylle, tiedotetaan ilmoittautuneille asiasta aina henkilökohtaisesti. Lisätietoa: erityisasiantuntija pia.selroos@safa.fi

PÄTEVYYDET

Pääsuunnittelijan valtakunnallinen pätevyystentti tiistaina 21.4.2020 SIIRRETÄÄN. Uudesta ajankohdasta tiedotetaan mahdollisimman nopeasti. Asiasta lähetetään suoraan tietoa myös tenttiin jo ilmoittautuneille.

Kaavan laatijan, pääsuunnittelijan ja rakennussuunnittelijan pätevyyslautakunnat käsittelevät pätevyyshakemukset jo julkaistujen kokousaikataulujen mukaisesti. Lisätietoa erityisasiantuntija pia.selroos@safa.fi

KILPAILUJEN AIKATAULUISTA

Olemme saaneet kysymyksiä Koronavirustilanteen vaikutuksesta arkkitehtuurikilpailujen palautusaikatauluihin. Lähtökohtaisesti kilpailun järjestäjä voi halutessaan pidentää kilpailuaikaa siirtämällä palautuspäivää pidemmälle. Siirrosta on hyvä päättää ajoissa, viimeistään pari viikkoa ennen alkuperäistä palautuspäivää, jotta kilpailijat ehtivät reagoida muutokseen. Nykytilanne ei velvoita järjestäjää muuttamaan jo julkaistuja palautuspäivämääriä.

Pyydämme erityisesti yleisten kilpailujen järjestäjiä sopimaan aikataulumuutoksista kanssamme etukäteen, jotta eri kilpailujen palautuspäivät eivät osuisi päällekkäin. Muistutamme myös tekemään muuttuneesta aikataulusta Hilmaan/TEDiin korjausilmoituksen. Viestimme meille ilmoitetuista muutoksista tarvittaessa kaikilla SAFAn kanavilla.

Kehotamme kaikkia kilpailujen tekijöitä seuraamaan tarkasti kilpailujen omia tiedotuskanavia.

Mikäli teillä on kysymyksiä kilpailuihin liittyen, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä kilpailuasiantuntija Mari Koskiseen / mari.koskinen@safa.fi

SAFAN TOIMISTO JA KOKOUKSET SAFASSA

SAFAn toimiston työntekijät siirtyvät pääsääntöisesti etätöihin. Muuten töitä jatketaan normaalisti, ja toimiston henkilökuntaan saat yhteyden henkilökohtaisista puhelinnumeroista tai sähköpostitse. Ei-kiireellisiä kokouksia siirretään eteenpäin, ja pakolliset kokoukset järjestetään etänä. Myöskään osastojen kokouksia ei voi toistaiseksi järjestää SAFAn tiloissa.

 

Hae sivustolta: