Kirsti Rantanen aloittaa SAFAn uutena kilpailuasiantuntijana

Kirsti Rantanen

SAFAn uudeksi kilpailuasiantuntijaksi on valittu arkkitehti Kirsti Rantanen. Rantanen siirtyy tehtävään Helsingin kaupungin asemakaavoituksen kantakaupunkitiimistä – kilpailuasiantuntija Mari Koskisen siirryttyä puolestaan Helsingin kaupungin tilapalveluihin.

Kilpailuasiantuntija toimii SAFAn eritysasiantuntijana arkkitehtuurikilpailuihin liittyvissä kysymyksissä, ja tehtäviin kuuluu mm. kilpailujen järjestäjille annettava kilpailuneuvonta, arkkitehtuurikilpailujen markkinointi ja kehittäminen sekä toimiminen kilpailutoimikunnan esittelijänä ja sihteerinä. Kirsti Rantanen toimii myös Europan Suomi-Finlandin pääsihteerinä.

Rantasella on viimeisimpien kaupunkisuunnitteluun liittyvien työtehtävien lisäksi pitkäaikaista ja monipuolista kokemusta yksityisyrittäjyydestä, opetustehtävistä sekä monista SAFAn luottamustehtävistä, muun muassa kilpailutoimikunnassa.

Uusi kilpailuasiantuntija ottaa erittäin mielellään vastaan kaikenlaisia ideoita, kysymyksiä ja kommentteja kilpailutoimintaan liittyen. Sähköpostia voi lähettää (1.10. alkaen) osoitteeseen kirsti.rantanen@safa.fi

Hae sivustolta: