Kiinnostaako vapaa-ajanvietto Vähä-Kiljavalla?

Hae vuokralaiseksi mökki Autereeseen tai mökki Saloon kaudelle 1.5.2021- 30.4.2022.

Vähä-Kiljava, vanhan saunan laituri, järvimaisema

Vähä-Kiljava sijaitsee Hyvinkäällä, Nurmijärven kunnan rajalla vain noin 50 kilometrin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Mökki Salo

Salon koko on 39 m2. Mökissä on kuusi makuupaikkaa, joista 2+2 sijaitsee erillisissä makuutiloissa. Salo on täysin kalustettu ja varustettu (täkit, tyynyt, astiat jne.). Mökissä on sähkölämmitys, avotakka sekä viihtyisä terassi etelään päin. Suurelle pihamaalle pääsee hyvin autolla. Hiekkarannalle, pesutupaan ja kaivolle on kaikkiin lyhyt matka.

Salon vuokra tulevalta kaudelta on 2457 € (+sähköt). Tähän sisältyy saunavuoro ihanassa vanhassa hirsisaunassa. Sopimukseen ei kuulu mökin kunnostusvelvollisuutta. Mökin vuokra-aikaa on mahdollisuus jatkaa vuodella.

Salon pohjapiirrustus

Mökki Autere

Autereen koko on 56,6 m2 ja mökissä on viisi makuupaikkaa. Mökissä on jääkaappi, sähköliesi ja ulkohuussi. Mökin edessä ja sivulla on katetut terassit mukavaan ulko-oleskeluun. Autere sopii hyvin esimerkiksi lapsiperheelle.

Autereen vuokra tulevalta kaudelta on 2615 € (+sähköt). Vuokraan sisältyy saunavuoro ihanassa vanhassa hirsisaunassa. Sopimukseen kuuluu pientä mökin kunnostusta. Mökki vuokrataan kalustamattomana ja aina kaudeksi kerrallaan, mutta vuokrakausien määrää ei ole rajattu.

Autereen pohjapiirrustus

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tutustua kohteisiin, ota yhteyttä isännöitsijä Arto Huttuseen, puh. 040 5595806. Autereen hakemukset osoitteeseen marja.mesila@safa.fi ja Salon hakemukset osoitteeseen heini.korpelainen@safa.fi. Hakemukset 16.2.2021 mennessä.

Hae sivustolta: