Haku Habitaren Protoshopiin avattu

Habitare järjestetään Messukeskuksessa 10.–14.9.2014.
Protoshopin tavoitteena on luoda messuille muotoilijoiden ja yritysten yhteistyöfoorumi, jossa suunnittelijat voivat testata tuoteideoidensa kiinnostavuutta ja tavata valmistajia ja käyttäjiä.
Hakuun ilmoitettavat työt voivat olla mitä tahansa koti- tai julkitilasisustamiseen liittyviä muotoilutuotteita. Ehdotuksista valitaan 10–15 ideaa jatkokehitykseen, jotka valmistetaan prototyypeiksi. Jury toivoo löytävänsä innovatiivisia tuotteita, jotka jäävät elämään suomalaiseen esinemaailmaan.
Protoshopin tuottaa Imu Design yhdessä Messukeskuksen kanssa. Juryn jäsenet ovat Imu Designin perustajat Elina Aalto (muotoilija, TaM), Krista Kosonen (muotoilija, TaM) ja Saara Renvall (muotoilija, TaM) sekä Imun ulkopuolisena jäsenenä Mikko Paakkanen (muotoilija). Kilpailusihteerinä toimii ohjelmatuottaja Anniina Pyykönen Messukeskuksesta.
Tuoteideoita voivat jättää kaikki Suomessa toimivat muotoilijat ja suunnittelijat joko yksin tai työryhmänä. Töiden tulee olla ennen julkaisemattomia ja soveltua teolliseen tuotantoon.
Hakuaikaa on 19.2.2014 saakka. Ehdotus jätetään omalla nimellä: suunnittelijan nimi ja yhteystiedot tulee merkitä työn taakse. Työ toimitetaan 19.2.2014 mennessä (saman päivän postileima riittää) osoitteeseen: Anniina Pyykönen, Suomen Messut, Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki. Kuoreen merkintä: ”Protoshop”.
Ohjelma on ladattavissa osoitteista http://www.imudesign.org/protoshop sekä http://www.habitare.fi
Töiden jättöön liittyviä kysymyksiä voi esittää 31.1.2014 saakka sähköpostilla osoitteeseen: saaraimudesign.org, http://www.imudesign.org Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, puh. 040 450 3173, tuula.sipilamessukeskus.comJulkaistu 21.1.2014
Takaisin

Hae sivustolta: