Ehdota SAFA-palkinnon ja Otto-Iivari Meurman -palkinnon saajaa

SAFA-palkinto.

Ehdota SAFA-palkinnon saajaa 5.4. mennessä

Suomen Arkkitehtiliiton SAFA-palkinto jaetaan tunnustuksena maamme kunnalle tai muulle julkiselle tai yksityiselle yhteisölle tai yritykselle, joka esimerkillisellä tavalla on toiminut hyvän suunnittelun edellytysten ja tulosten aikaansaamiseksi. Ehdotuksia SAFA-palkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki Suomen kansalaiset ja yhteisöt. Palkintolautakunta muistuttaa myös, että ehdotuksia palkinnon saajiksi ovat sääntöjen mukaan velvoitettuja tekemään SAFAn alaosastot.

Ehdotuksiin tulee liittää riittävät perustiedot ja perustelut, ja ne tulee toimittaa perjantaihin, 5.4.2019 mennessä osoitteella Suomen Arkkitehtiliitto, Malminkatu 30, 00100 Helsinki tai koulutus(a)safa.fi.

Lista SAFA-palkinnon aiemmin saaneista löytyy täältä.

Lisätietoa antaa erityisasiantuntija Pia Selroos, pia.selroos(a)safa.fi tai puh. 041 528 2952. SAFA-palkinto jaetaan Arkkitehtipäivillä Helsingissä perjantaina 17.5.2019.

Ehdota Otto-Iivari Meurman -palkinnon saajaa 12.4. mennessä

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on jakanut vuodesta 2013 lähtien Otto-Iivari Meurman -palkinnon.

Otto-Iivari Meurman -palkinnon tarkoituksena on lisätä kiinnostusta suomalaiseen yhdyskunta- ja kaupunkisuunnitteluun sekä antaa tälle toiminnalle valtakunnallisesti arvoa ja tunnustusta. Palkinto jaetaan tunnustuksena arkkitehdille tai arkkitehtiryhmälle, joka on merkittävästi vaikuttanut hyvän elinympäristön luomiseen.

Palkinnon myöntämisen perusteena voi olla arkkitehtonisesti ja toiminnallisesti korkeatasoinen kaupunkisuunnittelukohde tai sarja kohteita taikka pitkäjänteinen toiminta innovatiivisen ja laadukkaan yhdyskuntasuunnittelun hyväksi. Perusteena voi olla myös uraauurtava yhdyskunta- tai kaupunkisuunnitteluun liittyvä tutkimus-, kehitys- tai opetustoiminta taikka ansiokas elämäntyö alueiden käytön suunnittelun parissa.

Palkinto luovutetaan seuraavilla Arkkitehtipäivillä, jotka järjestetään Helsingissä 17.-18.5.2019.

Palkintolautakunta pyytää perusteltuja ehdotuksia Otto-Iivari Meurman -palkinnon saajaksi 12.4.2019 mennessä.

Ehdotukset tulee toimittaa osoitteeseen Suomen Arkkitehtiliitto SAFA/Marja Mesilä, Malminkatu 30, 00100 Helsinki tai sähköpostitse marja.mesila@safa.fi.

Hae sivustolta: