Eeva Rosenqvist aloittaa Safan opiskelijavastaavana – ”Haluan kannustaa opiskelijoita tutustumaan vaikuttamistoimintaan”

Uusi opiskelijavastaava Eeva Rosenqvist tahtoo edistää opiskelijoiden arvomaailman esiintuomista liiton toiminnassa. Rosenqvist aloittaa opiskelijavastaavana helmikuun alussa.

Eeva Rosenqvist

SAFA on valinnut uudeksi opiskelijavastaavaksi arkkitehtiopiskelija Eeva Rosenqvistin, joka opiskelee neljättä vuotta Aalto-yliopistossa. Opiskelun ohella Rosenqvist on toiminut aktiivina Opiskelija-SAFAssa ja Arkkitehtikillassa.

Rosenqvist valmistui juuri tekniikan kandidaatiksi kandidaatintyöllä ”Pakollinen välivaihe: työmaat ennen, nyt ja tulevaisuudessa”.

”Työkokemusta on kertynyt suunnittelutyöstä ja Arkkitehtuurin perusteiden ja teorian sekä Arkkitehtuurin historian ja restauroinnin oppilasassistenttina Aalto-yliopistolla. Suunnittelutyössä olen kokenut tärkeäksi työskennellä arvojeni mukaisten, kestävien projektien parissa, kuten korjausrakentamishankkeiden ja rakennushistoriaselvitysten parissa”, Rosenqvist kertoo.

 

Opiskelemme aikana, jolloin ilmastohätätila on ja tulee väistämättä olemaan osa ammattiamme tulevaisuudessa.

 

Opiskelijavastaavan työssä Rosenqvist haluaa erityisesti kannustaa opiskelijoita tutustumaan ja osallistumaan vaikuttamistoimintaan.

”Opiskelemme aikana, jolloin ilmastohätätila on ja tulee väistämättä olemaan osa ammattiamme tulevaisuudessa. Opiskelijat tiedostavat tämän, ja haluaisin edistää heidän arvomaailmansa esiintuomista liiton toiminnassa.”

 ”Vaikka SAFAssa toimitaan vaikuttamisen ja ammatillisen edunvalvonnan parissa, voi toiminta olla myös inspiroivaa ja hauskaa, tuoda ihmisiä yhteen ja opettaa uutta.”

Rosenqvist aloittaa opiskelijavastaavana 1. helmikuuta.

 

Lue lisää opiskelijajäsenyydestä. Opiskelijavastaavan tavoitat sähköpostilla opiskelijavastaava@safa.fi ja puhelimitse 050 566 9922.

Hae sivustolta: