Bryggman-apuraha SAFAn nuorten jäsenten haettavana

Sisustusarkkitehti Carin Bryggmanin ja professori Erik Bryggmanin rahaston apuraha 7 500 euroa julistetaan SAFAn nuorten jäsenten haettavaksi. Apuraha myönnetään arkkitehdille, joka täyttää tänä vuonna enintään 35 vuotta ja on hyväksytty SAFAn jäseneksi viimeistään 4.6.2020 pidetyssä hallituksen kokouksessa.

Apurahan saajaksi valitaan arkkitehti tai arkkitehtiryhmä, joka on ansioitunut luovan arkkitehtuurin alueella tai jonka hakemuksessaan esittämä työsuunnitelma edistää luovaa arkkitehtuuria suunnittelun tai tutkimuksen näkökulmasta.

Bryggman-rahastolle osoitetun hakemuksen tulee sisältää:

  • lyhyt cv-/referenssilista
  • selvitys apurahan saamisen perusteiksi esitettävistä ansioista
  • hakemukseen on mahdollista liittää suosituksia
  • jos apurahalla on tarkoitus toteuttaa työsuunnitelma, mukaan on liitettävä kuvaus hankkeesta sekä selvitys tarkoitukseen haetuista ja myönnetyistä apurahoista

Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen ja liitteineen tulee toimittaa ma 10.8.2020 klo 16 mennessä SAFAn koulutus- ja tutkimustoimikunnalle osoitettuna SAFAn toimisto, Malminkatu 30, 00100 Helsinki tai sähköpostitse koulutus@safa.fi. SAFAn hallitus päättää apurahan jakamisesta syyskuun kokouksessaan.

Lisätietoja antaa SAFAn koulutus- ja tutkimustoimikunnan sihteeri, erityisasiantuntija Pia Selroos, pia.selroos@safa.fi.

Hae sivustolta: