Arkkitehtuuriklinikka auttaa suunnittelukysymyksissä

Miten kalustan remontoitavan asuntoni kylpyhuoneen? Minkä takia nykyään ei rakenneta yhtä hienoja taloja kuin sata vuotta sitten? Saako pientalooni tehdä lisäsiiven? Millä keinoin kesämökistäni saisi ekologisemman?
OpenHouseHelsinki avaa Designpääkaupunkiviikonloppuna 4.2.2012 Arkkitehtuuriklinikan, josta voi hakea apua mieltä painaviin suunnittelukysymyksiin. Vastaanotolle voit tulla kertomaan sydämelle kertyneitä ajatuksia tai kysymyksiä rakentamisesta, arkkitehdit neuvovat ja auttavat ilmaiseksi.
Artekissa arkkitehtuuriklinikalla vastaanottoaan pitävät mm. arkkitehdit SAFA Jussi Murole, Arkkitehtuuritoimisto B&M, Janne Teräsvirta, ALA arkkitehdit, Ville Hara ja Anu Puustinen, Avanto arkkitehdit, Pihla Meskanen, Arkkitehdit Meskanen & Pursiainen, Aaro Artto, Arkkitehdit Artto Palo Rossi Tikka, ja Tuukka Vuori, Playa arkkitehdit.
”OpenHouseHelsinki pyrkii perustoimintansa lisäksi lisäämään vuorovaikutusta suunnittelijoiden ja kaupunkilaisten välillä. Arkkitehtuuriklinikan ideana on, että tavalliset ihmiset, jotka eivät ehkä aikaisemmin ole käyttäneet arkkitehtitoimistojen palveluita, voisivat saada suunnitteluapua ja ammatilaisten kommentteja”, kertoo tapahtuman tuottaja Johanna Bruun. ”Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita!”
Klinikalla voi kysyä ja keskustella arkkitehtuurista, suunnittelusta tai rakentamisesta. Jos kävijä kaipaa neuvoja rakentamiseen, mukaan kannattaa ottaa pohjapiirustus tai vaikka oma luonnos.
Seuraava OpenHouseHelsinki -tapahtuma järjestetään 14.-16.9.2012.Julkaistu 31.1.2012
Takaisin

Hae sivustolta: