Apua Ukrainan sodan uhreille: työtä tai tiloja ukrainalaisille kollegoille?

Sodalle ei näy loppua ja tukea tarvitaan yhä.

Voisiko toimistosi tarjota työtä tai tiloja Ukrainan sotaa pakenevalle kollegalle? Safa ja ATL julkaisivat maaliskuussa verkkosivun suomalaisten arkkitehtitoimistojen työ- ja tilatarjouksia varten osoitteeseen safa.fi/help. Nyt haemme sivulle mukaan lisää toimistoja!

safa.fi/help

Tarjottava työ voi olla joko Suomessa tai etänä suoritettavaa, valmistuneelle arkkitehdille tai arkkitehtiopiskelijalle suunnattua. Muutama ukrainalainen on jo työllistynyt suomalaisiin toimistoihin hankkeen poikimien yhteydenottojen myötä.

Sivun kautta voit myös tarjota toimistostasi työtilaa, työpöydän, internetyhteyden, tietokoneen jne. niitä tarvitsevalle. Muista myös levittää tietoa rekrytointisivusta omissa verkostoissasi ja sosiaalisessa mediassa!

Hanke on Suomen Arkkitehtiliiton ja Suomen Arkkitehtitoimistojen liiton yhteinen.

Ilmoita toimistosi mukaan täyttämällä lomake.

#1hourforukraine -kampanja jatkuu

Oletko jo osallistunut yhteiseen #1hourforukraine -kampanjaan? Kampanjan idea on yksinkertainen: Lahjoita työpaikkasi tuntityön hinta per henkilö Ukrainaa tukevalle lahjoituskohteelle, jaa tieto somekanavissa ja laita haaste kiertämään. Kampanjan idean on kehittänyt Studio Puisto.

Lahjoituskohteita löydät täältä.

Käytä sosiaalisessa mediassa tunnistetta #1hourforukraine ja laita haaste kiertämään!

Kampanjapostauksiin sopivan kuvan saat ladattua eri sovelluksiin sopivina versioina täältä.

Kiitos tuestasi!

Hae sivustolta: