Akavan ansiomerkkejä Safan jäsenille

Ansiomerkit pitkästä ja aktiivisesta toiminnasta Akava-yhteisössä myönnettiin arkkitehdeille Ville Hara, Marja Sopanen ja Gunilla Lång-Kivilinna.

Akava on myöntänyt Safan hakemuksesta arkkitehdeille Ville Hara ja Marja Sopanen pronssisen ansiomerkin hopeisin lehvin sekä arkkitehti Gunilla Lång-Kivilinnalle pronssisen ansiomerkin. Ansiomerkit on myönnetty pitkään jatkuneista, moninaisista tehtävistä Arkkitehtiliiton eri luottamustehtävissä. Ansiomerkit luovutettiin Safan liittovaltuustokokouksen päätteeksi 26.5. Helsingissä.

Akavan ansiomerkkejä myönnetään tunnustuksena akavalaisille, Akava-yhteisölle ja yhteiskunnalle tehdystä ansiokkaasta työstä ja Akavan päämääriä edistävästä toiminnasta. Ansiomerkkiä voidaan hakea Akava-yhteisön luottamustoimessa toimivalle tai toimineelle henkilölle ja erityisin perustein muille henkilöille. Tehtävien ja toimintavuosien perusteella luottamushenkilölle voidaan myöntää pronssinen, pronssinen hopeisin lehvin tai hopeinen ansiomerkki. Akavan hallitus voi myöntää myös erityisistä ansioista hopeisen ansiomerkin kultaisin lehvin ja kultaisen ansiomerkin.

Hae sivustolta: