TILOISSA – Arkkitehtipäivät 2012 Helsingissä 8.-9.6.

Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn vuotuiset Arkkitehtipäivät järjestetään designpääkaupunkivuotta viettävässä Helsingissä 8.–9.6. Tapahtuman teemana on tällä kertaa TILOISSA ja tapahtumapaikkana on yliopistorakennus Porthania aivan Helsingin ydinkeskustassa. Päiville odotetaan saapuvaksi noin 500 osallistujaa eri puolelta Suomea.

Ohjelmaa alan ammattilaisille ja kaikille arkkitehtuurin ystäville

Luennoitsijoina kaksipäiväisessä ammattilaistapaamisessa on arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun kotimaisia ja kansainvälisiä huippunimiä mm. kaupunkisuunnittelupäällikkö Wulf Daseking, arkkitehdit Edouard Francois ja Minsuk Cho sekä kotimaisista taidekriitikko Otso Kantokorpi ja arkkitehti Hella Hernberg.

Lauantaina ohjelmaan sisältyy myös kaikille kaupunkilaisille avoin osuus. Yleisö pääsee kuuntelemaan paneelikeskustelua korkeasta rakentamisesta ja voi osallistua Porthaniassa pidettäville äänettömille arkkitehtuuriopastuksille.

Arkkitehti Marko Kivistö valitsee vuoden nuoren arkkitehdin

Arkkitehtipäivillä julkistetaan laadukkaan ympäristön edistämisestä myönnettävä SAFA-palkinto 2012 sekä lupaavalle nuorelle arkkitehdille jaettava Wuorio-palkinto. Wuorio-palkinnon palkintotuomarina toimii tänä vuonna Musiikkitalon pääsuunnittelija, arkkitehti Marko Kivistö.

Tapahtuman koko ohjelma on nähtävissä osoitteessa: http://www.safa.fi/arkkitehtipaivat/

TILOISSA – Arkkitehtipäivät 2012 on osa World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden virallista ohjelmatarjontaa.

———-
Pääluennoitsijoiden esittelyt: http://www.safa.fi/arkkitehtipaivat/nbspnbsplehdisto/

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan Arkkitehtipäivien luennoille!

Toimittajien ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt:
tiedottaja Ninna Kujala, s-posti: ninna.kujala@safa.fi tai puh. 045 657 5659

Hae sivustolta: