SAFA-TEK -yhteisjäsen, lähde ehdolle TEKin vaaleihin 2020

Valtuusto on TEKin ylin päättävä elin, joka valitaan jäsenäänestyksellä joka kolmas vuosi. Maaliskuussa 2020 järjestetään vaalit, joissa valitaan valtuusto toimikaudeksi 2020-2023. Ehdolle asettuminen on käynnissä 1.1.-5.2.2020.

Valtuutetut linjaavat, miten tekkiläisten etuja ajetaan, minkälaisia jäsenpalveluja heille tarjotaan ja miten ammattikunta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan. TEKin valtuusto valitsee hallituksen ja päättää taloudesta, esimerkiksi jäsenmaksuista. Valtuusto kokoontuu yleensä kaksi kertaa vuodessa.

Valtuustotyö tarjoaa erinomaisen näköalapaikan työmarkkinoihin sekä laajan ammattikunnan jäsenten verkoston.

Oikeutettuja asettumaan ehdokkaiksi sekä äänioikeutettuja ovat kaikki Tekniikan Akateemiset ry:n vuosijäsenet ja kunniajäsenet ja Tekniska Föreningen i Finland TFiF rf:n TEKiin kuuluvat varsinaiset jäsenet, jotka ovat 1.1.2020 mennessä hyväksytty jäseniksi.

Voit asettua ehdokkaaksi TEKin valtuuston vaalissa millä tahansa vaalialueella asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä johonkin vaaliliittoon tai perustamalla oman. Tarkemmat ohjeet löytyvät vaalisivustolta.

Tutustu vaaliliittoihin:

iTyö
Keskusta
Kokoomus
Sosialidemokraatit
TEKin Nuoret
TFiFarna
Vasemmisto
Vihreät
Yhtenäinen TEK ja Teekkarihenki

Äänestysaika on 17.3.-30.3.2020. Tulokset julkistetaan 7.4.2020.

Hae sivustolta: