SAFA kumppanina Helsinki Design Weekilla – lunasta lippusi

SAFA ja osastot ovat ohjelmakumppaneina Helsinki Design Weekille, joka järjestetään 5.–15.9.2019. Mukana ovat Opiskelija-, EKO– ja RakennusperintöSAFAt. Yhteistyökumppaninamme on Archinfo, joka demoaa Navi-palveluaan.

3A Talks goes HDW ti 10.9. klo 17

SAFA, Archinfo & ATL: 3A Talks goes HDW – Erottaja 2 pintaa syvemmältä

SAFA, Archinfo ja ATL kutsuvat kaikki arkkitehtuurin ystävät tutustumaan Helsinki Design Weekin pääpaikkaan, Erottaja 2:een tiistaina 10.9.!

Talo on täyttynyt toinen toistaan mielenkiintoisimmilla showroomeillta, jugendilla ja ystävillä. Heti aulasta löydät Archinfon Navi-testauspisteen, viidennestä kerrokset O-SAFAn ja EKO-SAFAn yhteisnäyttelyn ja klo 17 kolmannesta kerroksesta talon arkkitehtuuria ja historiaa avaavan 3A Talks-keskustelun, jossa on mukana myös Rakennusperintö-SAFA.

Unelmia paremmasta maailmasta -tukikohta

Osastot järjestävät Erottaja 2:ssa näyttely- ja hengailutilan, jossa nähdään tuoreita ideoita tulevaisuuden arkkitehtuurista diplomitöissä sekä opitaan ilmastoystävällisestä rakentamisesta. Tilaan tuodaan O-SAFAn toimesta kuluvan vuoden Nuoren Arkkitehdit Wuorio -palkintoehdokkaiden työt ja EKO-SAFA versioi jo Laiturilla nähtyä Unelma paremmasta maailmasta -näyttelyään. Tilassa pidetään parina päivänä myös kestävä rakentaminen -arkkitehtuuriklinikkaa.

Tukikohta sijaitsee Erottaja 2:n viidennessä kerroksessa. Rakennuksessa voi tutustua myös lukuisiin muihin näyttelyihin ja toimijoihin. Erottaja 2:n ensimmäiseen kerrokseen on vapaa pääsy, ylemmät ovat pääsymaksullisia. Alennuskoodit löydät alempaa tältä sivulta!

Rakennusperintö-SAFA järjestää taloon tutustumiskierroksia kiinnostavilla teemoilla, joita ovat ainakin rakennushistoria, uusrenessanssin nousu ja tuho Helsingissä sekä rakenteet ja koristeet. Kierroksia järjestetään ilta-aikaan ja niille pitää ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumisohjeet löytyvät tältä sivulta noin viikkoa ennen Design Weekin alkua. Kierrokset päättyvät viidennen kerroksen tukikohtaan.

Etukoodi ja liput

Erottaja 2:n näyttelytilojen sisäänpääsyn saat 50% alennuksella, kun rekisteröidyt Design Weekin sivuilla, ja ostat lipun samalla verkkokaupasta. Käytä etukoodia ”SAFA”. Lippu eli festivaaliranneke haetaan oston yhteydessä valitsemastasi noutopisteestä.

Festivaalirannekkeella pääset koko Design Weekin ajan Erottaja 2:n päätapahtumapaikkaan. Erottaja 2 on avoinna klo 11–19 joka päivä, paitsi maanantaina 9.9. suljettu. Lippua ostaessasi voit lunastaa myös festivaalipassin, jonka avulla saat lisäetuja HDW:llä.

Etukoodilla saat saman -50 % alennuksen myös yhteislipusta Habitareen tai Designmuseoon.

(Designmuseon ja Habitaren -50% alennuskoodi on käytettävissä keskiviikosta 21.8. alkaen)

Helsinki Design Weekin  omilla sivuilla voit tutustua tämän vuoden teemaan ja muuhun ohjelmaan.

 

Hae sivustolta: