Pientalojen suunnittelijoita 2011 ilmestyi

Lehdistötiedote 11.3.2011

Pientalojen suunnittelijoita 2011 -opas on ilmestynyt. Kerran vuodessa julkaistava opas tarjoaa talon rakentamista suunnittelevalle tietoa rakennushankkeen ja suunnittelutyön organisoimisesta sekä sopivista palveluntarjoajista. Oppaan julkaisevat Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL yhteistyössä.

Opas koostuu yleisosasta, joka tarjoaa käytännön tietoa pientalon rakentamisesta sekä neuvoja arkkitehdin palvelujen hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi oppaassa töitään esittelee lähes 60 pientalosuunnitteluun erikoistunutta arkkitehtitoimistoa.

Tämänvuotisessa oppaassa on lisäksi asiantuntija-artikkeleita ekorakentamisesta ja ryhmärakennuttamisesta. Mukana on myös Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston kaupunkikuvaosastolla työskentelevän arkkitehti Ulla Vahteran puheenvuoro rakennuspaikan merkityksestä.

Opasta jaetaan useilla rakennusalan messuilla läpi vuoden (mm. OmaKoti, Asuntomessut, Habitare), rakennusvalvontatoimistoissa läpi Suomen sekä SAFAn ja ATL:n toimistossa.

Lisätietoja:
– Päivi Virtanen, tiedottaja, SAFA, p. 050 570 4180, paivi.virtanen@safa.fi
– Kimmo Liimatainen, kehityspäällikkö, ATL, p. 0400 810 273, kimmo.liimatainen@atl.fi
– http://www.safa.fi/fin/julkaisut/

Hae sivustolta: