Helsinki Design Weekin ohjelma on julkistettu

Weekly on palannut kaupunkiin ja iloitsee alkavasta kulttuurisesongista. Helsinki on parhaimmillaan elo- ja syyskuussa. Flow Festival, Juhlaviikot ja Taiteiden yö täyttävät lempeät, pimeät illat musiikilla ja taiteella, ja sitten viimeisenä, muttei vähäisimpänä tulee Helsinki Design Week!
Tämän vuoden muotoilufestivaalin koko ohjelma on nyt julkaistu. Tutustu tapahtumiin täällä!

Tapahtuman tuottamisessa on oma energinen tunnelmansa. Vielä on mahdollista olla mukana, sillä Helsinki Design Weekin vapaaehtoishaku on vielä hetken auki. Tehtäviä on moneen makuun aina rakentamisesta ja Erottajan näyttelyissä opastamisesta somen näpyttelyyn. Vielä ehdit hakea mukaan!

Tällä viikolla Weekly tutustuu onnistuneeseen asuinrakentamiseen. Arkkitehti Kirsi Sivén suunnitteli Meritullinkadun ja Pohjoisrannan kulman asuintalot 90-luvun lopussa.
“Silloin pelättiin, ettei rapattu talo kestä tuollaisessa paikassa merenrannassa. Nyt, yli 20 vuoteen, sitä ei ole vielä kertaakaan maalattu. Pääsääntöisesti olen ollut aina ohi kulkiessa siihen tyytyväinen – ei ole tullut sellaista oloa, että tuommoinenkin on tullut tehtyä.” Lue haastattelu täällä.

Hae sivustolta: