Testamenttilahjoitukset

Testamenttilahjoituksella tuet työtä suomalaisen arkkitehtuurin hyväksi

Testamentin kirjoittaminen on yksi merkityksellisimmistä päätöksistä, jonka ihminen elämässään tekee. Järjestöille ja yhdistyksille tehdään testamenttilahjoituksia esimerkiksi silloin, kun jäämistö muutoin siirtyisi valtiolle omien perillisten puuttuessa. Tekemällä testamentin Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn hyväksi voit tukea työtämme rakennustaiteen ja laadukkaan elinympäristön puolesta. Meille on suuri kunnia viedä eteenpäin testamentin tehneen viimeistä tahtoa. 

SAFAn saamat testamenttilahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan rakennustaiteen ja laadukkaan elinympäristön edistämiseen ja vaalimiseen, sillä yleishyödyllisenä yhdistyksenä SAFA ei maksa testamenttilahjoituksista perintö- eikä lahjaveroa. Halutessasi voit kohdentaa testamenttisi juuri sinulle tärkeään kohteeseen. Jokainen testamenttilahjoitus on arvokas. Lahjoittajana voit myös pysyä nimettömänä. 

Acantus-logo.


Jokainen testamenttilahjoitus on arvokas

SAFAan on perustettu testamenttien ja lahjoitusten turvin kahdeksan nimikkorahastoa, joista myönnetään apurahoja SAFAn jäsenille. Lue lisää nimikkorahastoista.

Myös moni Suomen Arkkitehtiliiton jäsenille arvokas asia on tullut SAFAlle lahjoituksena. Villingin saaressa sijaitseva Oivalan tila tuli SAFAn jäsenten virkistyskäyttöön vuonna 1964 arkkitehti Oiva Kallion testamentin myötä. Arkkitehti Väinö Vähäkallio lahjoitti puolisonsa Astridin kanssa vuonna 1937 SAFAlle Vähä-Kiljavan virkistysalueen Sääksjärven rannalta.

 

Harkitsetko testamenttilahjoituksen tekemistä SAFAlle? Autamme mielellämme testamentin laatimisessa, sillä muotoseikkojen osalta on hyvä käyttää apuna asianajajaa tai muuta asiantuntijaa.

Luottamukselliset tiedustelut:
Pääsihteeri Arja Lukin, puh. 050 530 5216
Voit myös lähettää pääsihteerille soittopyynnön osoitteeseen safa@safa.fi