Twitter asiantuntijaviestinnän tukena

2 joulukuun, 2019

Mitä hyötyä twitteristä voisi olla ammatillisten verkostojen ja tietämyksen kehittämisessä? Ota twitter haltuun ja vahvista asiantuntijarooliasi! Koulutusta voit seurata joustavasti työ- tai kotikoneelta.

Koulutuksen tavoitteena on auttaa arkkitehteja näkemään Twitterin mahdollisuudet ja hyödyt omaan alaan liittyvässä viestinnässä ja helpottaa sen aktiivista käyttöönottoa. Opit tehokkaita tapoja seurata omaa alaasi koskevaa julkista keskustelua ja hankkia tietoa, opit tuomaan esiin omia näkemyksiäsi ja tekemään näkyväksi omaa asiantuntemustasi sekä seuraamaan oman tavoitteen kannalta tärkeitä henkilöitä ja organisaatioita. Koulutus on maksuton.

Webinaarissa annetaan aluksi kokonaiskäsitys eri sosiaalisen median kanavista, rooleista ja suhteesta toisiinsa. Osallistujat oppivat kohdistamaan viestejään ja tuomaan keskusteluihin oman ammattialan näkökulmia – myös kuvia käyttämällä. Osallistujille jaetaan erillisenä materiaalina ohjeet tilin luomiseen sekä selitys Twitterin asetuksista.

Aika, paikka ja kouluttaja

Koulutus järjestetään 2.12. klo 14–16 TJS Opintokeskuksen hallinnoimalla verkkoalustalla. Kouluttajana toimii tiedottaja, FM Marika Ojala, TJS Opintokeskus.

Ohjeet_verkkoluennon_osallistujille

Twitter tilin perustamisohjeet

Hae sivustolta: