Puupäivä 2019

28 marraskuun, 2019
Messukeskus SIIPI, Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki

Puuinfon valtakunnallinen Puupäivä järjestetään 28.11.2019 Messukeskuksen Siivessä. Samassa yhteydessä järjestetään myös toimialalle tarkoitettu 45. Puumarkkinapäivä. Puupäivä kokoaa perinteisesti yhteen satoja rakennusalan ammattilaisia. Vuoden 2018 Puupäiviin (mukaanlukien Puumarkkinapäivä) osallistui yhteensä 1000 henkilöä.

Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet meillä ja muualla. Päivän aikana voi myös tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa.

Kohderyhmät

Vuoden 2019 Puupäivä on tarkoitettu puutuotetoimialalle sekä aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille, urakoitsijoille, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille. Puupäivään ovat tervetulleita myös kaikki puurakentamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet tahot. Puupäivä sisältää ohjelmaan merkityt seminaarit ja tarjoilut.

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa. Varaukset kiintiöön opettajien toimesta yhteisilmoittautumisella, kysy lisää: kirsi.pellinen@puuinfo.fi. Opiskelijoiden Puupäivä sisältää seminaarit sekä kahvit ja lounaan, ei Coctail hour -tilaisuutta.

Info-sivut

Ohjelma ja tarjoilut

  • Seminaarit ja niiden salit on merkitty ohjelmaan, sisäänkäynti saleihin näyttelytila Valosta. Kahvi- ja lounastarjoilu sekä Coctail hour näyttelyalueella.
  • Valitse ilmoittautumislomakkeesta mihin seminaariohjelman osioon ja tarjoiluihin osallistut.
  • Tarjoilut varataan vain ne ennakkoon tilanneille ja niistä ei peritä erillistä maksua.
  • Ohjelma

Puhujat

  • Puupäivän kansainväliset puhujat tulevat tänä vuonna Itävallasta ja Kanadasta. Kanadan Puuinfon eli Cecoboisin johtaja Gerald Beaulieu kertoo Puumarkkinapäivä-seminaarissa Kanadan puurakentamisesta ja puun käytön edistämisestä. Puupäivän toinen Arkkitehtuuria-seminaari on varattu Itävaltalaisen puuarkkitehtuurin esittelyyn. Itävaltalaiset arkkitehdit Stefan Nussmûller ja Karlheinz Boiger esittelevät muun muassa suunnittelemiaan asuntorakentamiskohteita.
  • Kaikki puhujat

Seminaaripaikka

Päivä pidetään Messukeskuksen kokousmaailma Siivessä, Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki

Ilmoittautuminen

Järjestäjän yhteystiedot

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy. Yhteyshenkilö Puuinfossa:

Hae sivustolta: