Hesa-SAFA: Elokuvailta ja sääntömääräinen vuosikokous

22 maaliskuun, 2024
17:00 - 21:00Olla, Porkkalankatu 11, 00180 Helsinki

Lämpimästi tervetuloa sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja puuarkkitehtuuria käsittelevään elokuvailtaan perjantaina 22.3.2024 Arkkitehtitoimisto Olla:n Muuntamoon!

Helsingin ja Uudenmaan arkkitehdit järjestävät perjantaina 22.3.elokuvaillan, jossa esitetään kaksi puuarkkitehtuuriaiheista lyhytelokuvaa. Elokuvat on tehty ympäristöministeriön Puurakentamisen ohjelman tuella erityisesti Ark Rex -tapahtumaa varten ja ne ovat vuosilta 2021 ja 2023. Filmit ovat Jonni Roosin ja Raimo Uunilan tekemiä ja kulkevat nimellä ”Puun muotoinen talo”.

Tapahtuma alkaa filmien ja puuarkkitehtuurin teeman esittelyllä, jonka jälkeen katsotaan elokuvat. Niiden esittäminen kahdessa osassa kestää reilun tunnin. Tilaisuuden lopuksi tarjoilua ja hyväntuulista seurustelua parhaan puuarkkitehtuurimme sekä yhdessäolon merkeissä. Tilaisuuteen on kutsuttu myös filmien esittelemien rakennusten suunnittelijoita, jolloin myös heitä on mahdollista tavata.

Sääntömääräinen vuosikokous pidetään ennen elokuvailtaa klo 17.00.

Elokuvailta alkaa vuosikokouksen jälkeen klo 18.00.

Tapahtuma päättyy klo 21.00.
Tilaisuudet järjestetään Arkkitehtitoimisto Olla:n toimistolla Helsingin Energian entisessä muuntamossa. Tilaisuus jatkaa HESA-SAFA:n elokuviin ja arkkitehtuuriin liittyvien elokuvia esittävien tapahtumien sarjaa.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset elokuvailtaan 20.3 mennessä:
Tarja Nurmi, HESA-SAFA, arkkivahti@gmail.com.
Tiedustelut vuosikokoukseen liittyen:
Eva Geitel, pj, HESA-SAFA, hesasafa@safa.fi

Pelkkään vuosikokoukseen ei tarvitse ilmoittautua ja myös etäosallistuminen kokoukseen on mahdollista tämän linkin kautta.

Elokuvailta on tarkoitettu SAFA:n paikallisosaston jäsenille, heidän aveceilleen sekä muille arkkitehtuurielokuvien ystäville.

Osoite: Porkkalankatu 11, 00180 Helsinki.

Helpointa on tulla metrolla Ruoholahteen tai bussilla tai raitiovaunulla – tai jalan, autolla tai polkupyörällä

Hae sivustolta: