3A Talks: Uusi AD-museo suomalaisen arkkitehtuurin edistäjänä

14 marraskuun, 2023
18:00 - 20:00

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL järjestävät yhdessä Arkkitehtuurimuseon kanssa syksyn aikana Museo arkkitehtuurin edistäjänä -paneelikeskustelujen sarjan verkossa.

Syksyn keskusteluissa käsitellään muun muassa Arkkitehtuurimuseon perintöä ja merkitystä suomalaiselle arkkitehtuurille (12.9. klo 18–20), Arkkitehtuurin esittämistä museo- ja näyttelykontekstissa (10.10. klo 18–20) sekä Uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon mahdollisuuksia suomalaisen arkkitehtuurin edistäjänä (14.11. klo 18–20). Paneelikeskustelut striimataan Archinfon Youtube-kanavalle.

Keskustelusarjan tavoitteena on käydä Arkkitehtuuripoliittisen ohjelman hengessä keskustelua museotoiminnan merkityksestä ja potentiaalista suomalaisen arkkitehtuurin arvostukselle ja tunnettuudelle, sekä tukea uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon suunnittelua tuottamalla sidosryhmien näkökulmia avaavaa tietoa uuden museon suunnittelun tueksi.

 

Keskustelujen ajankohdat ja teemat ovat:

ti 12.9. klo 18–20 Arkkitehtuurimuseon perintö ja merkitys arkkitehtuurin kentälle
Keskustelijoina professori Jenni Reuter, arkkitehti Severi Blomstedt ja SAFA:n puheenjohtaja Asko Takala.

ti 10.10. klo 18–20 Arkkitehtuurin esittäminen muutoksessa?

ti 14.11. klo 18–20 Uusi AD-museo suomalaisen arkkitehtuurin edistäjänä

Keskustelut moderoi Uula Neitola.

Seuraa keskustelua

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Paneelikeskustelut ovat osa 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden toisena tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa seuraamaan keskusteluja etäyhteyden välityksellä.

Syyskuu, 2023

Kategoria

Hae sivustolta: