3A Talks: Arkkitehtuurin esittäminen muutoksessa?

10 lokakuun, 2023

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL järjestävät yhdessä Arkkitehtuurimuseon kanssa syksyn aikana Museo arkkitehtuurin edistäjänä -paneelikeskustelujen sarjan verkossa.

Sarjan toisessa osassa 10.10. keskustelemassa ovat arkkitehti, taiteen maisteri ja lehtori Tuomas Siitonen, Taiteen edistämiskeskuksen arkkitehtuurin taideasiantuntija, arkkitehti ja filosofian tohtori Mika Savela, näyttelyarkkitehti Hannele Grönlund ja arkkitehti Kaisa Karvinen. Panelistit pureutuvat arkkitehtuurin representaatioon ja sen muutokseen museokontekstissa. Kommenttipuheenvuoron esittää TkT, vanhempi yliopistonlehtori Anni Vartola.

Keskustelusarjan tavoitteena on käydä Arkkitehtuuripoliittisen ohjelman hengessä keskustelua museotoiminnan merkityksestä ja potentiaalista suomalaisen arkkitehtuurin arvostukselle ja tunnettuudelle, sekä tukea uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon suunnittelua tuottamalla sidosryhmien näkökulmia avaavaa tietoa uuden museon suunnittelun tueksi.

Keskustelujen ajankohdat ja teemat ovat:

ti 12.9. klo 18–20 Arkkitehtuurimuseon perintö ja merkitys arkkitehtuurin kentälle

ti 10.10. klo 18–20 Arkkitehtuurin esittäminen muutoksessa?

ti 14.11. klo 18–20 Uusi AD-museo suomalaisen arkkitehtuurin edistäjänä

Keskustelut moderoi Uula Neitola.

Seuraa keskustelua

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Paneelikeskustelut ovat osa 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden toisena tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa seuraamaan keskusteluja etäyhteyden välityksellä.

Hae sivustolta: