3A Talks: Arkkitehtuurimuseon perintö ja merkitys arkkitehtuurin kentälle

12 syyskuun, 2023

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun!

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL järjestävät yhdessä Arkkitehtuurimuseon kanssa syksyn aikana Museo arkkitehtuurin edistäjänä -paneelikeskustelujen sarjan verkossa. Paneelikeskustelut striimataan Archinfon Youtube-kanavalle.

Ensimmäisessä keskustelussa 12.9. aiheena on Arkkitehtuurimuseon perintö ja merkitys suomalaiselle arkkitehtuurille. Keskustelemassa ovat arkkitehtuurin perusteiden ja teorian professori Jenni Reuter, Suomen rakennustaiteen museon entinen johtaja, arkkitehti Severi Blomstedt ja Suomen arkkitehtiliiton SAFAn puheenjohtaja Asko Takala. Panelistit pureutuvat Arkkitehtuurimuseon perintöön ja merkitykseen suomalaisen arkkitehtuurin kentän näkökulmasta. Keskustelun moderoi Uula Neitola.

 

Museo arkkitehtuurin edistäjänä -paneelikeskustelujen sarja

Keskustelusarjan tavoitteena on käydä Arkkitehtuuripoliittisen ohjelman hengessä keskustelua museotoiminnan merkityksestä ja potentiaalista suomalaisen arkkitehtuurin arvostukselle ja tunnettuudelle, sekä tukea uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon suunnittelua tuottamalla sidosryhmien näkökulmia avaavaa tietoa uuden museon suunnittelun tueksi.

Keskustelujen ajankohdat ja teemat ovat:

ti 12.9. klo 18–20 Arkkitehtuurimuseon perintö ja merkitys arkkitehtuurin kentälle
Keskustelijoina professori Jenni Reuter, arkkitehti Severi Blomstedt ja SAFAn puheenjohtaja Asko Takala.

ti 10.10. klo 18–20 Arkkitehtuurin esittäminen muutoksessa?

ti 14.11. klo 18–20 Uusi AD-museo suomalaisen arkkitehtuurin edistäjänä

Keskustelut moderoi Uula Neitola.

Seuraa keskustelua

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Paneelikeskustelut ovat osa 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden toisena tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista. Tervetuloa seuraamaan keskusteluja etäyhteyden välityksellä.

Hae sivustolta: