3A Talks: Puhetta arkkitehtuuripolitiikasta – 3 paikallista näkökulmaa

13 kesäkuun, 2022

Tapahtuman uusi ajankohta on maanantaina 13.6. klo 16:00!

Tule mukaan 3A Talks -keskustelutilaisuuteen, jonka aiheena on arkkitehtuuripolitiikka ja sen merkitys kuntien ja alueiden rakennetun ympäristön kehityksessä.

Alkuvuodesta julkaistu uusi arkkitehtuuripoliittinen ohjelma antaa suuntaviivoja kaikkien Suomen paikkakuntien rakentamisen, arkkitehtuurin ja ympäristön tulevaisuudelle. Nyt on aika syventyä aiheeseen ja keskustella siitä, mitä kaikkea uuden apolin avulla voidaan saavuttaa – vai voidaanko?

Tilaisuudessa Taiteen edistämiskeskuksen asiantuntija, arkkitehti Mika Savela käy kolme dialogia eri puolilta Suomea olevien kaupunkien arkkitehtien kanssa. Aiheet vaihtelevat mm. apolin poliittisesta merkityksestä kuntalaisten osallistamiseen sekä arkkitehtuurin taloudelliseen lisäarvoon ja siihen, miten apoli edistää kuntien ja kaupunkien kestävää kehitystä.

3A TALKS:

Verkkotapahtuma on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.

OSALLISTUMINEN:

Verkkotapahtuma järjestetään Google Meetissä. Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Hae sivustolta: