3A Talks: Murroksen arkkitehdit

12 huhtikuun, 2022

3A Talksin huhtikuun keskustelu syventyy arkkitehtien ilmastomurrokseen Vapaa Collectiven johdolla. Ilmastokriisi tulee muuttamaan koko rakentamisen alaa radikaalisti ja aikamme paras arkkitehtuuri on määriteltävä uudelleen.

Kollektiivin toimittama Murroksen Arkkitehdit -esseekokoelma julkaistaan 31.3.2022. Yhdeksän kirjoittajaa arkkitehtikunnasta ja sen ulkopuolelta käsittelevät teksteissään arkkitehtuurin poliittisuuden ja vallan luonnetta, alalla tapahtuvan murroksen nykyhetkeä sekä sitä, millaista on tulevaisuuden arkkitehtuuri.

3A Talks -keskustelussa julkaisun kirjoittajat Aleksi Lohtaja, Antti Majava ja Maiju Suomi sekä toimittajat Iines Karkulahti ja Charlotte Nyholm taustoittavat julkaisun teemoja ja jatkavat esseiden aloittamaa dialogia.

Murroksen arkkitehdit on 31.3. alkaen vapaasti ladattavissa Vapaa Collectiven sivuilta: linkki (aukeaa uuteen välilehteen).

Tervetuloa keskustelemaan!

3A TALKS:

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA:n ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.

OSALLISTUMINEN:

Tapahtuma järjestetään paikan päällä 3A-yhteisön tiloissa, osoitteessa Malminkatu 30, 5. kerros. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, mutta alaovi sulkeutuu klo 16, joten kannattaa tulla ajoissa.

Kevään 2022 muut 3A Talks -tapahtumat

ti 10.5. Arkkitehtitoimistot
ti 14.6. Apoli

Hae sivustolta: