Jäsentietojen päivittäminen

Näin kirjaudut, muokkaat jäsentietojasi ja liityt Jäsen- tai Arkkitehtihakuun

KATSO OHJEVIDEO

  • Aloita klikkaamalla ’päivitä yhteystietosi’-linkkiä safa.fi oikeassa yläkulmassa.
  • Voit kirjautua sähköpostilla, henkilötunnuksella tai jäsennumerolla. Jäsennumero löytyy jäsenkortistasi.
  • Jos et muista salasanaasi, voit joko syöttää puhelinnumerosi, jolloin saat tekstiviestillä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, tai tilata uuden salasanan.
  • Kirjautumisen jälkeen odota hetki lomakkeen latautumista, minkä jälkeen pääset tarkistamaan yhteystietosi (korjaa tarvittaessa). Huom. voit valita, haluatko jäsen- ja lehtipostituksen kotiosoitteeseen vai muuhun, esim työpaikan osoitteeseen.
  • Klikkaa ’Yhteystietoni saa julkaista osana Jäsenhakua SAFAn verkkosivuilla’, jos haluat liittyä Jäsenhakuun*. Jos haluat lisäksi liittyä Jäsenhakukampanjan arvontaan, ruksaa myös kohta ’Olen liittynyt Jäsenhakuun ja osallistun arvontaan’. Voit myös valita, haluatko saada jäsenetuna Betoni- ja Teräsrakennelehden.
  • Jos haluat, että yhteystietosi julkaistaan kaikille avoimessa Arkkitehtihaussa**, ruksaa kohta ’Yhteystietoni saa julkaista SAFAn Arkkitehtihaussa. Täytä tiedot, jotka haluat näykville Arkkitehtihakuun, valitse millä alueilla tarjoat palveluja ja mitkä ovat omat erityisalasi.
  • Tarkista lopuksi lomakkeen tiedot, klikkaa ’Tallenna muutokset’ ja lopuksi kirjaudu ulos lomakkeelta.

Kiitos että pidät tietosi ajan tasalla!

*Jäsenhaku on avoin vain SAFAn jäsenille, ja sen käyttö edellyttää kirjautumista. Palvelu korvaa entisen Vuosikirjan jäsenluettelon. Jäsenhaku listaa julkaisuluvan antaneiden puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja koulun, josta henkilö on valmistunut. Ilman lupaa ei julkaista kenenkään tietoja.

 

 

**Arkkitehtihaku on kaikille avoin hakupalvelu, jonka kautta vaikkapa tilaaja tai työnantaja voi hakea safalaista arkkitehtia – esimerkiksi omakotitalon uudis- tai korjaushankkeeseen tai rakennushistoriallisen selvityksen tekijäksi. Hakuja voi tehdä osaamisalueen  tai maantieteellisen sijainnin mukaan. Älä jätä käyttämättä ilmaista tilaisuutta tuoda asiantuntijuuttasi esiin – omassa profiilissa voit nostaa esiin haluamiasi vahvuusalueita!