Tietoa kilpailupalveluistamme

Toimimme kilpailuissa asiantuntijana ja neuvomme koko hankkeen läpiviennissä.

Autamme ja ohjeistamme

Ohjeistamme kilpailuohjelman laadinnassa, tavoitteiden määrittelyssä ja voimme suositella konsultteja asiakkaan käyttöön. Autamme valitsemaan juuri teille sopivan kilpailumuodon ja neuvomme järjestäjiä kilpailun aikana.

Varmistamme laadun

Tarjoamme käyttöönne SAFAn kilpailusäännöt, jotka ohjaavat kilpailun järjestämisessä. Asiantunteva kilpailutoimikuntamme nimeää kilpailun palkintolautakuntaan puolueettomia tuomareita ja hyväksyy yleisten kilpailujen ohjelmat. Kattava kokemus ja asiantuntijuus tarjoavat parhaat mahdollisuudet onnistuneen kilpailun järjestämiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen.

SAFAn kilpailusäännöt

Viestimme ja markkinoimme

Kauttamme tavoitat käytännössä koko suomalaisen arkkitehtikunnan. Ylläpidämme verkkosivustollamme kattavaa kilpailukalenteria, lähetämme uutiskirjeitä ja kerromme SAFAn julkaisuissa tulevista ja käynnissä olevista kilpailuista. Tiedotamme kilpailun tuloksista SAFAn verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa.


Keitä me olemme

Mari Koskinen

Kilpailuasiantuntija

Vastaa SAFAn kilpailupalveluista. Toimii asiantuntijana hankkeen valmistelujen ja läpiviennin aikana. Hyväksyy kutsukilpailujen ohjelmat. Valmistelee asiat kilpailutoimikunnan käsittelyyn. Huolehtii kilpailupalvelujen kehittämisestä.

Pipsa Penttinen

Projektikoordinaattori

Kilpailuviestintä ja -verkkosivut, kilpailuartikkelit ja Arkkitehtuurikilpailuja-lehden toimitus. Arkistointi sekä palkkioiden ja palkintojen koordinointi.

Sami Vikström

Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja

Kilpailutoimikunta päättää SAFAn kilpailuasioista. Toimikunta hyväksyy yleisten kilpailujen ohjelmat ja nimeää niihin tuomarit. Toimikunta ohjaa kilpailupalvelujen kehitystä sekä valmistelee esimerkiksi päivityksiä kilpailusääntöihin SAFAn hallitukselle.