Sinustako Arkkitehtiuutisten tekijä?

Arkkitehtiuutiset au on ajankohtainen kantaa ottava lehti, joka kiinnostaa ja puhuttaa arkkitehteja, maisema-arkkitehteja ja muita kiinteistö- ja rakennusalan toimijoita.

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on julkaissut Arkkitehtiuutisia jo yli 70 vuoden ajan, ja nyt etsimme tekijää toimittamaan perinteikästä lehteämme. Tehtävän nimike on toimitussihteeri, ja lehden tekemisen, kehittämisen ja toimitusprosessin vetämisen lisäksi toivomme sinun osallistuvan myös SAFAn muun viestinnän toteuttamiseen.

Arkkitehtiuutiset au on kuukausittain ilmestyvä uutis- ja jäsenlehti, jossa kerrotaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista. Au haastattelee arkkitehtuurin alan vaikuttajia, uutisoi arkkitehtuurikilpailuista, palkinnoista ja suunnittelua koskevista uudistuksista. Lehdessä käydään keskustelua alan muutoksista ja tulevaisuudesta. Au:n lukijat ovat erittäin sitoutuneita ja lukevat lehteä säännöllisesti.

Toimitussihteerin tehtäviin kuuluu kuukausittain ilmestyvän lehden sisällön suunnittelu yhdessä päätoimittajan kanssa, juttujen ja kuvien hankinta, tekstien toimittaminen ja kielenhuolto. Työhösi kuuluu koko toimitusprosessin hallinta.

Haemme tehtävään ammattilaista, joka seuraa kiinnostuksella arkkitehtuurin alaa, ja jolla pysyvät langat käsissä kiireessäkin. Tehtävä sopii myös viestintään ja kirjoittamiseen suuntautuneelle arkkitehdille. Toimit osana pientä viestintätiimiä, johon kuuluu lisäksi tiedottaja ja viestintäharjoittelija.

Tehtävä on vakituinen, aloitus mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:
– journalistista kokemusta, sujuvaa kynää ja erinomaista suomen kielen hallintaa
– sisällön ideointikykyä
– oma-aloitteisuutta ja kykyä reagoida nopeasti
– hyvää visuaalista silmää
– kiinnostusta arkkitehtuuriin ja kaupunkisuunnitteluun

Lisäksi katsomme eduksi taitto-osaamisen ja InDesign- ja Photoshop -ohjelmien hallinnan.

Tarjoamme sinulle itsenäiset työtehtävät, näköalapaikan arkkitehtuurin alaan sekä mukavan työyhteisön hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viitteellä ‘Toimitussihteeri’ 4.12.2020 mennessä osoitteeseen: safa@safa.fi

Lisätietoa tehtävästä: SAFAn pääsihteeri, Arkkitehtiuutisten (oto) päätoimittaja Paula Huotelin, paula.huotelin@safa.fi, puh. 040 556 2827

Hae sivustolta: