Arkkitehtipäivät

Arkkitehtipäivät 2019 Bio Rexissä. Kuvaaja: Petteri Kari

Tervetuloa Turkuun 8.5.2020!

Seuraavat Arkkitehtipäivät pidetään Turun Logomossa 8.5.2020 

Vuotuinen arkkitehtuuri seminaari järjestetään keväällä 2020 Turussa. Pääseminaari ja iltajuhla pidetään Logomossa, aivan kaupungin keskustassa.

Toivottavasti näemme myös silloin! Lisätietoja näiltä sivuilta, arkkitehtiuutisista sekä somekanavista.

 

 

 

 

Parasta Arkkitehtipäivissä ovat luennot ja hyvä seura.

Kiitos Arkkitehtipäivistä Helsingissä 17.–18.5.2019

Kuri ja järjestys -teemaisille päiville kokoontui 350 arkkitehtia ja arkkitehtuurin ystävää. Seminaari pidettiin aurinkoisessa säässä kauniissa Lasipalatsissa ja illaksi siirryttiin Pasilan veturitalleille. Järjestelyiden vetovastuussa oli pääkaupunkiseudun paikallisosasto Hesa-SAFA apunaan toimiston henkilökunta.

Keynote-luennot pitivät Tiina Parkkinen (Berger + Parkkinen Architekten, Wien), Joe Morris (Morris+Company, UK) ja Esa Ruskeepää. Seminaarissa lanseerattiin myös marraskuussa pidetty Ark Rex -elokuvafestivaali Tarja Nurmen ja Kaj Martinin voimin. Ajankohtaisia arkkitehtiuutisia osallistujille kertoi Archinfon Hanna Harris ja Virosta terveisiä toi Eve Arpo Eesti Arhitektuurikeskuksesta. Juha Ilonen jakoi Nuoren Arkkitehdin Wuorio -palkinnon Meri Wiikinkoskelle. Ohjelma päättyi keskusteluun, johon osallistuivat tutkija Johanna Björkman, aluetieteen yliopistolehtori Markus Laine, taiteilija Jaakko Pallasvuo, professori Jenni Reuter ja arkkitehti Suvi Tyynilä. Seminaarin juonsivat ja keskustelua vetivät arkkitehdit Noora Laak ja Jussi Ukkonen.

Iltajuhlasta nautittiin Pasilan veturitallien uumenissa. Juhlan yhteydessä jaettiin SAFA-palkinto Vantaan kaupungin kaavoitukselle ja rakennusvalvonnalle ja O.I. Meurman -palkinto professori Kaj Nymanille. Lauantaina joukko arkkitehteja suuntasi tutustumaan Viipurin kirjastoon sekä Open House Helsinkiin.

 


Tule kumppaniksi Arkkitehtipäiville Turkuun keväällä 2020!

 

 

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA järjestää Arkkitehtipäivät 8.5.2020 Turun Logomossa. Arkkitehtipäivät on maan suurin arkkitehtien ammattitapahtuma, jossa kokoontuu vuosittain satoja ammattilaisia ja opiskelijoita.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme useita erilaisia yhteistyömuotoja. Arkkitehtipäivillä on mahdollista osallistua mm. tuotenäyttelyyn, sponsoroida luennoitsijaa, tarjoiluja tai mainostaa tapahtuman käsiohjelmassa ja osallistujille jaettavassa materiaalissa.

Suosituin kumppanuuksistamme on tuotenäyttely. Teemme mielellämme räätälöidyn ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne!

Varaa nyt tuotenäyttely-paketti!

Tuotenäyttely-kumppanuuspaketti

Arkkitehtipäivien pe 8.5. seminaarin yhteydessä pidetään tuotenäyttely, johon voi varata noin 2 x 2 m -kokoisia näyttelypaikkoja. Tarkat näyttelypaikat ja muut yksityiskohdat sovitaan lähempänä tapahtumaa.
– paikka tuotenäyttelyssä
– logo käsiohjelmassa
– logo ja linkitys SAFAn verkkosivuilla
– yhden henkilön osallistuminen Arkkitehtipäiville ja iltajuhlaan (lisähenkilöt 200 + alv 24%)
– Mahdollisuus ostaa ilmoitustilaa Arkkitehtiuutisista 20% alennuksella*
Kustannus: 3000 € (+ ALV 24%)

Esimerkkejä kumppanuuksista:

Arkkitehtipäivät-kangaskassi

Arkkitehtipäiville tehdään kangaskassi, joka jaetaan kaikille osallitujille. Yhteistyökumppanin logo painetaan tapahtuman visuaalisen ilmeen mukaiseen laukkuun.
– logo kangaskassissa
– logo käsiohjelmassa
– logo ja linkitys SAFAn verkkosivuilla
– yhden henkilön osallistuminen Arkkitehtipäiville ja iltajuhlaan (lisähenkilöt 200 + alv 24%)
– Mahdollisuus ostaa ilmoitustilaa Arkkitehtiuutisista 20% alennuksella*
Kustannus: 2000€  (+ ALV 24%)

Osallistujille jaettava materiaali

Arkkitehtipäivien osallistujat saavat tapahtuman kangaskassin, johon yhteistyökumppanit voivat tuoda materiaalejaan, kuten lehtiä tai muuta mainosmateriaalia.
– logo käsiohjelmassa
– logo ja linkitys SAFAn verkkosivuilla
Kustannus: Hinnasta sovitaan erikseen.

Ilmoitukset käsiohjelmassa

– ½ sivun ilmoitus 750 € (+alv 24%)
– 1/1 sivun ilmoitus 1000 € (+alv 24%)

*Alennus koskee Arkkitehtiuutisten numeroita 4 ja 5.