Yleiskaavoittaja – Naantalin kaupunki

Työn kuvaus:

Haemme yleiskaavoittajaa Naantalin kaupungin kaavoitukseen.

Aurinkoinen Naantali on saaristokaupunki ja suunnittelumme painopisteet ovat taajamarakenteen ja saariston elinvoimaisuuden kestävässä kehittämisessä. Suunnittelupöydällämme on mielenkiintoisia kaupunkikehitys- ja maankäytön suunnittelutehtäviä.

Yleiskaavoittajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset maankäytön suunnitteluun ja yleiskaavoitukseen liittyvät suunnittelu- ja selvitystehtävät sekä yleiskaavojen valmistelu ja konsulttien ohjaus. Lisäksi osallistut maankäytön strategiseen kehittämiseen sekä analysoit ja visualisoit kaavoituksessa tarvittavaa tietoa. Työhösi kuuluu myös lausuntojen antaminen asemakaavoittamattomien alueiden poikkeamis- ja suunnittelutarveluvista. Arvostamme maankäytön suunnittelun kokonaisvaltaista ymmärrystäsi, kaavoituskokemustasi, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi, paikkatieto- ja tiedonhallintajärjestelmien osaamistasi sekä aktiivista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Tehtävä on vakituinen ja kelpoisuusvaatimus on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu, maankäytön suunnitteluun soveltuva ylempi tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kaavoitus tekee tiivistä yhteistyötä maankäytön kanssa ja yhdessä meitä on parikymmentä osaajaa. Työskentelemme AutoDesk- ja ArcGisPro -ohjelmilla ja kehitämme parhaillaan uutta toiminnanohjausjärjestelmää.

Olet hakemassa työpaikkaa jossa rekrytointi on anonyymi. Muistathan välttää tällöin henkilötietojen kertomista myös muissa kuin anonyymeiksi merkityissä hakulomakkeen kentissä. Esimerkiksi avoimissa kentissä ei tulisi kertoa omia tunnistetietoja, jotta rekrytoijat voivat tehdä rekrytointipäätöksiä puhtaasti osaamiseen ja pätevyyteen keskittyen.

Mikäli olet yhteydessä meihin puhelimitse rekrytoinnin aikana, muistathan puhelun aikana huomioida, että se tapahtuu anonyymisti.

Toivottavasti kiinnostuit! Jäämme odottamaan sähköistä hakemustasi.

Avoimet työpaikat | Naantali

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Äijö, kaupunginarkkitehti, kaisa.aijo@naantali.fi tai puh. 040-7010 610.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi viimeistään 4.3.2024 klo 12.00. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa samaan määräaikaan mennessä Naantalin kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Paikkakunta:

Naantali

Lisätietoa paikkakunnasta:

Varsinais-Suomi

Työavain:

556409

Hakuaika:

22.01. - 18.03.2024 15:00

Palkka:

3814,82€/kk + lisät (Teknisten sopimus)

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

sopimuksen mukaan

Hae sivustolta: