Tiimipäällikkö – Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Työn kuvaus:

Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin rakennusvalvontaan!

Haemme itäisen lupatiimin tiimipäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu vastata tiimin toiminnan organisoinnista, kuten työmäärien jakautumisesta ja työsuoritusten seurannasta sekä toimia tiimiläisten lähiesimiehenä.

Esimiestyön lisäksi tehtäviin kuuluu kaikkien vaativuusluokan korjaus- ja uudisrakentamista koskevien lupien lupakäsittely ja toimiminen myös päättäjänä korjaus- ja uudisrakentamishankkeissa 3000kem saakka. Työ sisältää asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelutyötä.

Odotamme sinulta syvällistä ja laaja-alaista rakennussuunnittelun, kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten ja rakennuslainsäädännön tuntemusta sekä kykyä niiden soveltamiseen käytännössä. Tehtävässä edellytetään riittävää kokemusta rakennussuunnittelutehtävistä ja/tai muista rakennusvalvontatehtäviin perehdyttävistä tehtävistä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Jätä hakemuksesi kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään 13.12.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain KYMP-03-7-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Arkkitehdin tai vastaava ylempi korkeakoulututkinto ja erinomainen suomen kielen sekä tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Kaupunkiympäristön toimiala 
Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa rakennusvalvontapalvelussa käsittelemme lupahakemukset, tallennamme rakennussuunnitelmat sekä valvomme rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa

yksikön päällikkö Aarno Alanko, p. 09 310 26474, aarno.alanko(at)hel.fi
yksikön päällikkö Salla Mustonen, p. 09 310 26445, salla.t.mustonen(at)hel.fi

Paikkakunta:

Helsinki

Työavain:

KYMP-03-7-19

Hakuaika:

25.11. - 13.12.2019 16:00

Palkka:

4192,76 /kk

Työsuhteen kesto:

Vakituinen virkasuhde

Aloituspäivämäärä:

1.1.2020

Hae sivustolta:

X