Tarkastusinsinööri (LVI) – Turun kaupunki, kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, rakennusvalvonta

Työn kuvaus:

Olemme perustaneet uusia vakansseja rakennusvalvonnan vastuualueelle! Haemme tarkastusinsinööriä uuteen vakinaiseen virkasuhteeseen rakennusvalvonnan vastuualueelle.

Rakennusvalvonnan olennaisena tehtävänä on osaltaan huolehtia, että rakentamisen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä. Tarkastusinsinöörin tehtäviin kuuluu rakentamishankkeita (LVI) koskevien rakennus- ym. lupien valmistelu ja päätöksenteko, KVV- ja IV-suunnitelmien käsittely ja työmaakatselmukset sekä asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Etätyön tekeminen on mahdollista.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto taikka aikaisempi ammatillisen korkea-asteen tai sitä vastaava tutkinto sekä riittävä kokemus LVI-alan suunnittelu- tai tarkastustehtävissä. Arvostamme aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa.

Yhteystiedot:

Yhteystietomme

Tarkastuspäällikkö Andreas Salonen
puh. 040 544 7258

Rakennusvalvontapäällikkö Annika Alppi
p. 040 130 5803

Sähköpostit muotoa

Paikkakunta:

Turku

Lisätietoa paikkakunnasta:

Turku

Työavain:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tarkastusinsinoori-lvi-tku00-61-76-21/

Hakuaika:

18.11. - 07.12.2021 15:00

Palkka:

3 703,99

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

1.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X