Tarkastusarkkitehti – Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Rakennusvalvontatoimi

Työn kuvaus:

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, viihtyisä ja toimiva Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut. Rakennusvalvonta edistää, opastaa ja valvoo laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä ja säilymistä.

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden rakennusvalvonnassa on uudelleen haettavana TARKASTUSARKKITEHDIN vakinainen virka.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat rakennuslupavalmistelu, suunnittelun ohjaus ja tarkastus sekä toiminta tarkastusarkkitehtitiimin jäsenenä kaupunginarkkitehdin alaisuudessa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää kokemusta rakennussuunnittelijan ja vastuullisen projektiarkkitehdin tehtävistä. Eduksesi luemme monipuolisen uudis- ja korjaushankkeiden suunnittelukokemuksen, pääsuunnittelukokemuksen sekä tietomallintamisen ja maankäytön suunnittelun tuntemuksen.

Tarkastusarkkitehtina teet merkittävää työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa osaava ja mukava työyhteisö. Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tarkastusarkkitehti-oul-05-30-21/. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7169/2021. Hakemukset on toimitettava 20.9.2021 klo 15.00 mennessä. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antavat

Kaupunginarkkitehti Janne Rajala
p. 044 703 2703

Rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä
p. 044 703 2721

Sähköpostit ovat muotoa

Paikkakunta:

Oulu

Lisätietoa paikkakunnasta:

Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Työavain:

OUL-05-30-21

Hakuaika:

13.08. - 20.09.2021 15:00

Palkka:

Tehtäväkohtainen palkka 3555,24 €/kk

Työsuhteen kesto:

Vakinainen

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X