Studiopäällikkö – Sweco Architects

Työn kuvaus:

Swecon arkkitehdit luovat kestäviä, arkkitehtonisesti laadukkaita ja kustannuksiltaan järkeviä toiminta- ja asuinympäristöjä. Erityinen osaamisalueemme on sairaaloiden ja terveydenhuollon rakennusten suunnittelu, asuinrakennukset ja erityisasuminen.

Haemme Kuopioon

STUDIOPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat 10 hengen arkkitehtuuristudiota Kuopiossa. Toimeksiantomme ulottuvat vaativista asuntokohteista julkisiin rakennuksiin ja peruskorjaushankkeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat ja kuntayhtymät, rakennusliikkeet sekä teollisuus. Asiakas- ja markkinointityö, kehityshankkeet ja vaativien hankkeiden pääsuunnittelijana toimiminen ovat tärkeitä haasteitasi. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden Swecon toimialojen kanssa ja olet mukana kiinnostavissa yhteishankkeissa.

Studiomme on nuori ja innostunut, ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti yhdessä Sweco Architects Oy:n Helsingin studioiden kanssa. Swecon ilmapiiri on rento, arvostamme innovatiivisuutta ja hyvää yhteistyöhenkeä. Laadukas ympäristö, kestävä kehitys ja paikalliset toimeksiannot ovat toimintamme ydin – asiakas ja arkkitehtuuri edellä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on arkkitehdin koulutus ja kokemusta pääsuunnittelijana toimimisesta. Sinulla on kyky johtaa luovaa suunnitteluryhmää, ja olet kiinnostunut taloushallinnosta ja asiakassuhteiden kehittämisestä.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta ma 15.6.2020 mennessä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 000 swecolaisesta 2 500 työskentelee Suomessa.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Soininen
puh. 040 3520079, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.

Paikkakunta:

Kuopio

Hakuaika:

14.05. - 15.06.2020 23:59

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X