Projektipäällikkö ja/tai projektiarkkitehti – AFRY Finland Oy

Työn kuvaus:

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa projekteissa, joiden koko vaihtelee aina yksittäisistä pienemmistä kohteista suuriin kokonaisvaltaisiin hankkeisiin Suomessa ja muualla maailmassa. Tällä hetkellä työskentelemme kiinteistöalan, teollisuuden ja infrahankkeiden hankkeiden parissa. Yli 20 hengen osastollamme on sekä kokeneita että uudempia arkkitehteja ja suunnittelijoita. Teemme myös yhteistyötä oman talon eri alojen ammattilaisten kanssa. AFRYn kokonaisuudessa on myös pohjoismainen arkkitehtiverkosto, joka tarjoaa ammatilliselle kehitykselle uusia mahdollisuuksia. AFRYlla on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Etsimme joukkoomme sekä projektiarkkitehtia että projektipäällikköä

Projektiarkkitehdin tehtävässä teet työtä rakennushankkeiden suunnittelun eri vaiheissa. Tehtävässä tarvitaan arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutusta ja vähintään 5 vuoden työkokemusta arkkitehtisuunnittelusta.

Projektipäällikön tehtävässä teet suunnittelutyötä ja johdat kiinteistöalan, infran tai teollisuuden projektien arkkitehtisuunnittelua. Tehtävässä tarvitaan arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutusta ja vähintään 5 vuoden kokemusta projektinjohtamisen tehtävistä erilaisissa hankkeissa.

Työssä tarvitaan yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä asennetta, ongelmanratkaisukykyä ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Suunnittelemme hankkeita tietomallintamalla. Revit ohjelman osaaminen on tärkeää. Lisäksi käytämme Archicad-, Autocad- ja visualisointiohjelmia.

 

 

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa
Arkkitehtisosaston johtaja Liisa Palén-Alopaeus
p. 040-154 4010
(parhaiten tavoittaa: ke 16.6. klo 14-16, pe 18.6. klo 9-11, ti 22.6. klo 9-11)
tai email: (kesäkuun aikana tai elokuussa)

Lähetä hakemuksesi ja portfoliosi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.8.2021 mennessä.
Lähetä joko https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla kautta tai sähköpostilla.

Paikkakunta:

Vantaa

Lisätietoa paikkakunnasta:

Vantaankosken juna-aseman lähellä, Jaakonkatu 3, Vantaa

Hakuaika:

03.06. - 22.08.2021 00:00

Palkka:

Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto:

Vakituinen työsuhde

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X