Projektipäällikkö, Arkkitehtuuri – AFRY Finland Oy

Työn kuvaus:

Projektipäällikön tehtävässä johdat kiinteistöalan, infran tai teollisuuden projektien arkkitehtisuunnittelua. Tehtävässä tarvitaan arkkitehdin koulutusta sekä 7+ vuoden kokemusta erilaisista hankkeista. Työssä tarvittavia ominaisuuksia ovat yhteistyökyky, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, myyntihenkisyys, asiakaskeskeinen sekä ongelmanratkaisuun pyrkivä ajattelutapa. Projektitiimeissämme on kokeneita sekä uudempia ammattilaisia. Esimieskokemus ja kyky tulla toimeen myös englannin kielellä auttavat työssä. Teemme hankkeet tietomallintamalla. Käytössämme on Revit ja ArchiCad sekä myös Autocad tarvittaessa. Lisäksi käytämme visualisointiohjelmia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa projekteissa, joiden koko vaihtelee aina yksittäisistä pienemmistä kohteista suuriin kokonaisvaltaisiin hankkeisiin Suomessa ja muualla maailmassa. Teemme yhteistyötä oman talon eri alojen ammattilaisten tiimissä. AFRYn konsernissa meillä on myös pohjoismainen arkkitehtiverkosto, jossa tulemme jatkossa tekemään yhteisiä hankkeita. Tämä tarjoaa ammatilliselle kehitykselle aivan uusia mahdollisuuksia.

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, jossa työskentelee 17 000 eri alojen asiantuntijaa. Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Yhteystiedot:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.10.2020 mennessä ja mielellään jo pian, koska täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Arkkitehtiosaston johtaja Liisa Palén-Alopaeus
P. 040 – 154 4010
Email:

 

Paikkakunta:

Vantaa

Lisätietoa paikkakunnasta:

Vantaankosken juna-aseman lähellä, Jaakonkatu 3, Vantaa

Hakuaika:

31.10.2020 00:00

Palkka:

Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto:

Vakituinen työsuhde

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Hae sivustolta:

X