Osa-aikainen erityisasiantuntija

Työn kuvaus:

Kiinnostaisiko sinua työ Safassa arkkitehtuurin ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla?

Vahvistamme asiantuntijajoukkoamme. Safassa on tarjolla osa-aikainen erityisasiantuntijan tehtävä monipuolisten rakennussuunnittelun, kaupunkisuunnittelun, korjausrakentamisen ja rakennusperinnön kysymysten parissa. Työssäsi näkyvät muun muassa ajankohtaiset ilmastonmuutokseen sopeutumisen ja vihreän siirtymän teemat.

Tehtäviisi kuuluu toimiminen Safan hallituksen arkkitehtuuripoliittisen jaoksen esittelijänä ja sihteerinä sekä muut erikseen sovittavat tehtävät. Seuraat alan kehitystä, laadit lausuntoja ja kannanottoja sekä osallistut tapahtumiin ja työryhmiin.

Toimit yhteistyössä toimiston, liiton luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Tukenasi työssä on kaksi muuta erityisasiantuntijaa. Tehtävänkuvaa täsmennetään valittavan henkilön valmiuksien mukaan.

Viihtyisät työtilamme sijaitsevat osoitteessa Hämeentie 19a ja jaamme ne Arkkitehtitoimistojen liiton (ATL) ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa. Työskentelemme joustavasti sekä toimistossa että etänä.

Odotamme sinulta:

  • vähintään viisivuotista arkkitehtitutkintoa (yliopistotutkinto)
  • riittävää alan työkokemusta
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi:

  • laaja-alaisen kokemuksen arkkitehtuurin alalta
  • kokemuksen järjestötyöstä
  • kokemuksen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyvästä työstä

Työaika on noin 40–50 prosenttia kokonaistyöajasta, vaihdellen viikoittain. Palkka maksetaan tuntikirjanpidon mukaan. Tehtävä on määräaikainen Safassa käynnissä olevan organisaation arviointi- ja uudistushankkeen vuoksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian, ja jatkuu vuoden 2025 loppuun. Lähetä sähköinen hakemus 10.3. mennessä pdf-muodossa palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitteeseen rekry@safa.fi. Sähköpostin otsikkokenttään ”Erityisasiantuntija”.

Työyhteisömme on tutkitusti asiantunteva, mukava, reilu ja toimiva!

 

Suomen Arkkitehtiliitto (SAFA) on arkkitehtien ammatillinen ja aatteellinen yhteisö, jonka jäsenenä on noin 3 800 yliopistotason tutkinnon suorittanutta arkkitehtia ja arkkitehtiopiskelijaa. Safa edistää korkealaatuista rakennuskulttuuria. Elinympäristön rakentaminen ja hoitaminen on ennen kaikkea kulttuurinen teko. Rakennetulla ympäristöllä on ratkaiseva merkitys kestävälle yhteiskunnalle, jonka ominaispiirteitä ovat hyvä elämänlaatu, kulttuurinen monimuotoisuus, yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointi, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja yhteenkuuluvuus sekä tasa-arvo.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä: pääsihteeri Arja Lukin, p. 050 530 5216.

Paikkakunta:

Helsinki

Hakuaika:

13.02. - 10.03.2024 00:00

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta: