Maakunta-arkkitehdin toimi (kaavoituspäällikkö), Varsinais-Suomen liitto

Työn kuvaus:

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480 000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä, vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Lähivuosien suurimpia haasteita tulee olemaan maakuntakaavoituksen uudistaminen ja digitalisaatio maankäyttö- ja rakennuslain muuttuessa. Vuonna 2021 laadimme muun muassa maakuntastrategiaa ja muutamme uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Aurajoen rannassa.

Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.

Maakunta-arkkitehdin (kaavoituspäällikön) toimi

Varsinais-Suomen liitto hakee maankäytön ja ympäristön vastuualueelle maakunta-arkkitehtiä (kaavoituspäällikköä). Toimenkuvaan kuuluvat maakuntakaavoituksen koordinointi, toteutumisen seuranta ja uudistaminen sekä muu maakunnan suunnittelu maankäytön, kaupan, kulttuuriperinnön sekä kaava- ja kuntayhteistyön kysymysten teemavastuilla.

Toimen kelpoisuusehtona ovat teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön työkokemus maakuntakaavoituksesta tai muusta maankäytön suunnittelusta. Lisäksi vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Perehtyneisyys rakennetun kulttuuriympäristön kysymyksiin sekä paikkatietojärjestelmiin katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 850 euroa/kk. Toimen nimike päätetään palkkauksen yhteydessä. Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Heikki Saarento, puh. 040 720 3056.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen  25.9.2020 klo 15:00 mennessä.

Paikkakunta:

Turku

Hakuaika:

25.09.2020 15:00

Hae sivustolta:

X