Lupaneuvoja – Turun kaupunki, kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, rakennusvalvonta

Työn kuvaus:

Olemme perustaneet uusia vakansseja rakennusvalvonnan vastuualueelle! Haemme lupaneuvojaa uuteen vakinaiseen työsuhteeseen rakennusvalvonnan vastuualueelle.

Rakennusvalvonnan olennaisena tehtävänä on osaltaan huolehtia, että rakentamisen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä. Lupaneuvojan tehtävinä on rakennusvalvonnan asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, palvelupolun kehitystyö sekä lupahakemusten kirjaus. Lupaneuvojat auttavat erityisesti kertarakentajia oikean palvelupolun löytämisessä ja tekevät pienissä kohteissa itsenäisesti arvioita luvan hakemisen tarpeesta. Etätyön tekeminen on mahdollista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto tai hyvä tehtävään soveltuva työkokemus sekä asiakaspalveluosaaminen. Arvostamme aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa.

Yhteystiedot:

Yhteystietomme

Lupapäällikkö Maria Paukio
p. 044 907 4062 (ke, to ja pe)

Rakennusvalvontapäällikkö Annika Alppi
p. 040 130 5803

Sähköpostit muotoa

Paikkakunta:

Turku

Lisätietoa paikkakunnasta:

Turku

Työavain:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lupaneuvoja-tku00-61-77-21/

Hakuaika:

18.11. - 07.12.2021 15:00

Palkka:

2 429,82

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

1.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X