Lupainsinööri – Turun kaupunki, kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, rakennusvalvonta

Työn kuvaus:

Olemme perustaneet uusia vakansseja rakennusvalvonnan vastuualueelle! Haemme lupainsinööriä uuteen vakinaiseen virkasuhteeseen rakennusvalvonnan vastuualueelle.

Rakennusvalvonnan olennaisena tehtävänä on osaltaan huolehtia, että rakentamisen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä. Lupainsinöörin tehtävinä on lupavalmistelu ja -päätöksenteko, erityissuunnitelmien käsittely ja työmaakatselmukset sekä asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Lisäksi tehtäviin kuuluu sähköisten järjestelmien kehittäminen (20 %). Etätyön tekeminen on mahdollista.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto taikka aikaisempi ammatillisen korkea-asteen tai sitä vastaava tutkinto sekä riittävä kokemus rakenteiden suunnittelu- tai tarkastustehtävistä. Eduksi luetaan kokemus sähköisten asiointikanavien kehittämisestä. Arvostamme aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa.

Yhteystiedot:

Yhteystietomme

Lupapäällikkö Maria Paukio
p. 044 907 4062 (ke, to ja pe)

Rakennusvalvontapäällikkö Annika Alppi
p. 040 130 5803

Sähköpostit muotoa

Paikkakunta:

Turku

Lisätietoa paikkakunnasta:

Turku

Työavain:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lupainsinoori-tku00-61-75-21/

Hakuaika:

18.11. - 07.12.2021 15:00

Palkka:

3 703,99

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

1.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X