Lupainsinööri / Rakennusvalvonta, Tampereen kaupunki – Tampereen kaupunki

Työn kuvaus:

Rakennusvalvonta on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Tehtävämme on valvoa rakentamista sekä huolehtia kaupunkikuvasta ja -ympäristöstä. Käsittelemme rakentamiseen liittyvät luvat, teemme lupiin liittyvät tarkastukset ja annamme ohjeita rakentajille.

Haemme lupainsinööriä vakinaiseen virkaan. Lupainsinööri huolehtii laissa ja asetuksissa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä niihin liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta. Tehtäviin kuuluvat hankkeiden rakennustekninen tutkinta, rakentamiseen ja siihen liittyvien säännösten noudattamisen valvonta, kaavoituksen toteutuksen valvonta sekä kaupunkikuvan valvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on arkkitehdin, diplomi-insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus rakennusalan tehtävistä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, neuvottelutaitoa, hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä työhön liittyvien ICT-ohjelmien ja suunnittelujärjestelmien hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909 ja lupa-arkkitehti, lupaosaston tiiminvetäjä Annika Alppi, puh. 040 806 2639.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 6.11.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Tehtävää haetaan Kuntarekryssä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lupainsinoori-rakennusvalvonta-tre-01-1494-20/

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184,

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909

Lupa-arkkitehti, lupaosaston tiiminvetäjä Annika Alppi, puh. 040 806 2639

Paikkakunta:

Tampere

Työavain:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lupainsinoori-rakennusvalvonta-tre-01-1494-20/

Hakuaika:

12.10. - 06.11.2020 23:59

Palkka:

TS

Työsuhteen kesto:

Vakinainen

Aloituspäivämäärä:

1.1.2021

Hae sivustolta:

X