Lupa-arkkitehti – Turun kaupunki, kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, rakennusvalvonta

Työn kuvaus:

Olemme perustaneet uusia vakansseja rakennusvalvonnan vastuualueelle! Haemme kahta lupa-arkkitehtia uusiin vakinaisiin virkasuhteisiin rakennusvalvonnan vastuualueelle.

Rakennusvalvonnan olennaisena tehtävänä on osaltaan huolehtia, että rakentamisen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä. Rakennusten sovittaminen rakennettuun ympäristöön on Turun kaltaisessa vanhassa ja virkeässä kaupungissa tärkeää. Lupa-arkkitehdin pääasiallisena tehtävänä on valmistella ja tehdä päätöksiä rakennus- ja muista lupahakemuksista sekä neuvoa ja ohjata asiakkaita. Etätyön tekeminen on mahdollista.

Virkojen kelpoisuusehtona on arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä riittävä kokemus rakennusten suunnittelusta tai rakennusvalvontatehtävistä. Arvostamme tehtävässä suunnittelukokemusta ja kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa.

Hae paikkaa (2)

Yhteystiedot:

Lupapäällikkö Maria Paukio
p. 044 907 4062 (ke, to ja pe)

Rakennusvalvontapäällikkö Annika Alppi
p. 040 130 5803

Sähköpostit muotoa

Paikkakunta:

Turku

Lisätietoa paikkakunnasta:

Turku

Työavain:

TKU00-61-74-21 (kuntarekry.fi)

Hakuaika:

18.11. - 07.12.2021 15:00

Palkka:

4 002,96

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

1.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X