Lupa-arkkitehti – Turun kaupunki, kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, rakennusvalvonta

Työn kuvaus:

Haemme lupa-arkkitehtia vakinaiseen virkasuhteeseen rakennusvalvonnan vastuualueelle.

Rakennusvalvonnan olennaisena tehtävänä on osaltaan huolehtia, että rakentamisen suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan voimassa olevia lakeja, asetuksia ja muita määräyksiä. Rakennusten sovittaminen rakennettuun ympäristöön on Turun kaltaisessa vanhassa ja virkeässä kaupungissa tärkeää. Lupa-arkkitehdin pääasiallisena tehtävänä on valmistella ja tehdä päätöksiä rakennus- ja muista lupahakemuksista sekä neuvoa ja ohjata asiakkaita. Etätyön tekeminen on mahdollista.

Viran kelpoisuusehtona on arkkitehdin tutkinto ja riittävä kokemus rakennusten suunnittelusta tai hallinnollisista tehtävistä. Arvostamme tehtävässä suunnittelukokemusta ja kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.

Toivomme sinulta myös aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Hae paikkaa

http://www.turku.fi

Yhteystiedot:

Lupapäällikkö Maria Paukio
puh. 044 907 4062 

Rakennusvalvontapäällikkö Annika Alppi
puh. 040 130 5803

Sähköpostit muotoa

 

Paikkakunta:

Turku

Työavain:

TKU00-61-2-22

Hakuaika:

12.01. - 31.01.2022 15:00

Palkka:

Tehtäväkohtainen palkka 4 002,96 €/kk

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

14.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hae sivustolta:

X