Kokenut projektiarkkitehti – LPR-arkkitehdit Oy

Työn kuvaus:

Haemme joukkoomme vahvistusta kokeneesta projektiarkkitehdista. Olet osaava ja innostava tiimipelaaja, jolla on kokemusta erityisesti suojeltujen arvorakennusten korjaushankkeista.

Toivomme sinulta kokemusta erilaisten vaativan tai poikkeuksellisen vaativan tason korjauskohteista pääsuunnittelijana ja/tai projektiarkkitehtina. Itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä vahva projektinjohto-osaaminen on sinulle luontaista. Työ edellyttää Revit-, AutoCAD- ja MS Office-ohjelmistojen hyvää hallintaa. FISE-pätevyydet ovat myös eduksi.

Meistä

Tarjoamme mahdollisuuden päästä avainpaikalle ainutlaatuisiin suunnitteluprojekteihin sekä osaksi LPR:n tiivistä ja lämminhenkistä työporukkaa. Työkulttuurimme on vahvasti toisia arvostava ja kunnioittava, reipashenkistä huumoria unohtamatta.

LPR-arkkitehdit Oy on vaativiin suunnittelutehtäviin erikoistunut arkkitehtitoimisto, jolla on pitkän linjan erityisosaamista kulttuuri- ja arvorakennusten suunnittelusta. Toimistomme sijaitsee aivan Turun keskustassa, Kauppatorin vieressä.

Lue lisää meistä: www.ark-lpr.fi

Hakemukset

Avoimet hakemukset palkkatoiveineen sekä cv/portfolio sähköpostitse 18.6.2023 mennessä:
heli.valiharju@ark-lpr.fi.

Yhteystiedot:

Toimitusjohtaja Heli Väliharju
heli.valiharju@ark-lpr.fi
p. 050-3090682

Paikkakunta:

Turku

Hakuaika:

18.06.2023 23:59

Hae sivustolta: