Kaupunkikehitysjohtaja – Kaarinan kaupunki, kaupunkikehityspalvelut

Työn kuvaus:

Etsimme Kaarinan kaupunkiin uutta kaupunkikehitysjohtajaa.

Kaupunkikehitysjohtaja vastaa kaupunkikehityspalveluiden toiminnasta ja johtamisesta. Hänen keskeisiin tehtäviin kuuluu kaupunkikehityslautakunnan esittelijänä toimiminen, maapolitiikan johtaminen, maankäytön ohjelmointi, kaupunkikehityshankkeiden kehittäminen ja verkostoyhteistyö eri viranomaisten sekä kaupunkiseudun kanssa.

Kaupunkikehityspalveluiden tarkoituksena on tuottaa viihtyisiä, turvallisia ja toimivia lähiympäristöjä. Palvelu­alueella työskentelee noin 30 ammattilaista maankäytön sekä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun vastuu­alueilla. Palvelualuejohtaja on kahden vastuualueen johtajan lähiesimies.

Kaarina on vetovoimainen kasvukaupunki ja kasvamme noin 350 asukkaan vuosivauhdilla. Palvelualue kehittää kaupungin elinvoimaisuuttaa maankäytön keinoilla yhteistyössä asukkaiden ja yritysten kanssa. Maankäytön suunnittelu ja kehittäminen tulee jatkossakin olemaan keskeinen tehtävä.

Kaupunkikehitysjohtajan viran kelpoisuusehtoina ovat tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys maankäytön suunnitteluun ja riittävä johtamistaito. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös perehtyneisyyttä kaupunkikuvan muodos­tamiseen.

 

Yhteystiedot:

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Kaarinan kaupungin kirjaamo, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjoita kuoreen ”kaupunkikehitysjohtaja”. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätiedot:
Kaupunginjohtaja Harri Virta, puh. 050 3732 400, harri.virta@kaarina.fi

Tiedustelut:
5.8. klo: 15.00–15.30
12.8. klo: 11.30–12.00

Paikkakunta:

Kaarina

Työavain:

237426

Hakuaika:

22.07. - 22.08.2019 15:00

Palkka:

kokonaispalkka 6.135 € /kk

Työsuhteen kesto:

Vakituinen työsuhde

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X