Kaupunginarkkitehti – Naantalin kaupunki

Työn kuvaus:

Naantali on 19 400 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantali on ollut koko 2000-luvun muuttohalukkuuden kärjessä, ja asukkaat lukeutuvat tutkitusti Suomen tyytyväisimpiin. Kuntalaiskyselyiden mukaan myös Naantalin palveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä: 43 kunnan vertailussa Naantali sijoittui ensimmäiselle sijalle.

Etsimme nyt aurinkoiseen Naantaliin kaupunginarkkitehtia!

Kaupunginarkkitehtina vastaat Naantalin kaupungin kaavoituksesta, yleis- ja asemakaavoitustehtävistä sekä kaupunkikehityshankkeiden suunnittelutehtävistä. Kaavoituksen tulosalue vastaa asemakaavojen ja yleiskaavojen valmistelusta. Kaavoitus huolehtii osaltaan kaupunkikuvasta ja laadukkaasta kaupunkiympäristöstä. Kaavoitus avustaa rakennusvalvontaa kaupunkikuvaan liittyvissä asioissa. Kaavoitus osallistuu kaupunkikehityshankkeisiin.

Kaupunginarkkitehtina työnkuvasi on monipuolinen. Toimit esimiehenä ja asiantuntijana johtaen ja kehittäen toimintaa. Kuulut teknisten palvelujen johtoryhmään ja siten osallistut aktiivisesti strategiseen työskentelyyn.

Haemme aktiivisen työotteen omaavaa henkilöä, jolle on ominaista itsenäinen ja ratkaisuhakuinen työskentely. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sekä kykyä että halua tehdä tuloksellista yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidämme tärkeänä kykyä strategiseen ajatteluun ja suurten kokonaisuuksien hallintaan, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös sujuva tietotekninen osaaminen ja alan tietojärjestelmien tuntemus ovat tehtävän hoidon kannalta oleellisia.

Viran kelpoisuusehtona on arkkitehdin tutkinto sekä kokemusta kaavoituksesta. Laaja-alainen rakennusalan kokemus ja kokemus projektien vetovastuusta katsotaan eduksi.

Työntekijöiden viihtyminen on meille tärkeää. Meillä on mahdollista kehittää omaa osaamistaan ja vaikuttaa tapaan tehdä töitä. Työnantaja myös palkitsee erinomaisesta työpanoksesta sekä työn kehittämisestä. Työterveyslaitoksen toteuttamassa Kunta10-työyhteisökyselyssä 87 % työntekijöistämme suosittelee Naantalin kaupunkia työnantajana. Tervetuloa joukkoomme!

Kaupunginarkkitehdin palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 4 440 €, jonka lisäksi ammattialalisä kokemuksesta riippuen. Ammattialalisän suuruus voi olla 4 % (vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä) tai 8 % (vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä) tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna. Voit esittää myös palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Virkaan valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.  Kaupunginarkkitehdin viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Yhteystiedot:

Hakemus tulee jättää 16.8.2021 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen toimitetaan kaupungin kirjaamoon os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tekninen johtaja Reima Ojala
puh. 0500 829 048
Sähköpostilla tapahtuvat yhteydenotot osoitetaan Reima Ojalalle ()

Paikkakunta:

Naantali

Hakuaika:

02.07. - 16.08.2021 15:00

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Hae sivustolta:

X