Kalustesuunnittelun professori – Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin laitos

Työn kuvaus:

Tehtävä on kokopäiväinen. Se sijoittuu Aalto-yliopiston professorien urajärjestelmään, ja on joko määräaikainen tai vakituinen riippuen siitä mihin vaiheeseen urajärjestelmää valittu henkilö sijoittuu. Lisätietoa professorien tenure track -urajärjestelmästä: https://www.aalto.fi/fi/tenure-track

Lisätietoja tehtävästä ja hakukriteereistä sekä linkin sähköiseen hakujärjestelmään löydät täältä: Open positions – Workday (myworkdayjobs.com)

 ————————————————————–
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu (Aalto ARTS) on Pohjoismaiden johtava korkeakoulu muotoilun, muodin, pelisuunnittelun, median, arkkitehtuurin, elokuvan, taidekasvatuksen ja taiteen alalla. Olemme monimuotoinen ammattilaisten yhteisö, jossa arvostetaan luovuutta ja vastuullisuutta. Tutkimuksemme on maailman huippua. Koulutamme näkemyksellisiä edelläkävijöitä, jotka pystyvät toimimaan yhtä hyvin vakiintuneilla kuin muutoksessa olevilla ja nousevilla aloilla. Kampuksemme, joka sijaitsee Espoon Otaniemessä, mahdollistaa ja ruokkii monialaista yhteistyötä yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Teemme päivittäin työtä vastuullisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan ja ympäristön puolesta.

Paikkakunta:

Espoo

Lisätietoa paikkakunnasta:

Otaniemen kampus

Hakuaika:

23.06. - 31.08.2021 00:00

Aloituspäivämäärä:

1.8.2022 tai erikseen sovittuna ajankohtana

Hae sivustolta:

X