Kaavoituspäällikkö – Joensuun kaupunki

Työn kuvaus:

Joensuu on noin 77 000 asukkaan kaupunki, jossa on helppo hengittää. Toimimme yhdessä, yhdenvertaisesti, rohkeasti ja kestävästi. Joensuu on edelläkävijä jalankulun ja pyöräilyn edistämisessä kaupunkiympäristössä ja arjen matkoilla.

Haluatko olla mukana suunnittelemassa Joensuun ja Joensuun kaupunkiseudun tulevaisuutta?

Meille haetaan vakituiseen virkasuhteeseen

Kaavoituspäällikköä

Kaavoituspäällikkö johtaa yhdyskuntasuunnittelun yksikköä, joka vastaa maankäytön suunnittelusta, liikennesuunnittelusta ja joukkoliikenteestä. Yhdyskuntasuunnittelu toimii kaupunkirakennepalveluissa ja valmistelee merkittävän osan kaupunkirakennelautakunnan päätettäväksi tulevista asioista. Kaavoituspäällikkö ratkaisee poikkeamis- ja suunnittelutarveasiat. Kompaktissa yksikössä pystytään hyvään sisäiseen vuorovaikutukseen ja joustavaan töiden jakoon. Kaavoituspäällikkö on kaupunkiympäristön toimialan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti kaupungin strategiseen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännössä hankittu perehtyneisyys maankäytön suunnitteluun ja siihen liittyviin lupamenettelyihin. Edellytämme valittavalta yhteistyökykyä, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä esiintymistaitoja. Arvostamme osaamista mm. kaupunki-, rakennus- ja liikennesuunnittelussa ja alan lainsäädännössä sekä kykyä kokonaisuuksien hallintaan, johtamistaitoa ja paineensietokykyä. Viran täytössä huomioimme luonnollisesti myös perustuslain yleiset virkanimitysperusteet kyvyn, taidon ja koetellun kansalaiskunnon. Mutta huomaa – emme etsi supersankaria vaan ihmistä – niin kuin me tulevat työkaverisikin olemme.

Kaavoituspäällikön tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 5214,36 euroa kuukaudessa. Palkkaus muodostuu kuntien teknisten sopimuksen mukaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi ammattiala- ja henkilökohtaisesta lisästä ja mahdollisesta erillislisästä. Hakijaa pyydetään ilmoittamaan palkkatoiveensa.

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Virkaa haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivun kautta osoitteessa www.joensuu.fi/avoimet-tyopaikat. Hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 15.00. Haastattelut järjestetään Joensuussa elo-syyskuun 2022 vaihteen aikoihin. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tule meille töihin, huipputyyppejä tarvitaan aina lisää!

Yhteystiedot:

Paikkakunta:

Joensuu

Hakuaika:

04.07. - 22.08.2022 15:00

Työsuhteen kesto:

Vakituinen virka

Aloituspäivämäärä:

Sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X