Kaavoitusarkkitehti/yleiskaava-arkkitehti sekä asemakaava-arkkitehti – Mäntsälän kunta

Työn kuvaus:

Mäntsälän kunta hakee kaavoitusarkkitehtia/yleiskaava-arkkitehtia sekä asemakaava-arkkitehtia 

Mäntsälän kunta etsii vakituisiin toimiin kaupunkisuunnittelusta innostuneita ja luovia tekijöitä yleiskaava-arkkitehdin tehtävään nykyisen vaihtaessa työpaikkaa sekä asemakaava-arkkitehdin tehtävään nykyisen tulevan eläköitymisen johdosta. Haussa on siis kerralla kummatkin tehtävät ja tarkemmat toimenkuvat ja -vastuut voivat tarkentua hakijoiden taustasta ja osaamisesta riippuen.

Tällä hetkellä yleiskaava-arkkitehdin tehtävässä keskeisimpänä on koko kunnan yleiskaavatyön valmistelu ja yleiskaavatiimin vetäminen sekä yleiskaavaprosessin läpiviennin kehittäminen. Yleiskaavan osalta on valmistumassa yleiskaavaluonnos kesään 2021 mennessä. Sen jälkeen työ jatkuu kaavaehdotuksen työstämisellä kaavaluonnoksen esittelyiden ja saadun palautteen perusteella. Yleiskaavatyön valmistumisen jälkeen yleiskaava-arkkitehdin tehtäväkuvaa tullaan lähtökohtaisesti laajentamaan myös asemakaavojen laadintaan, jonka johdosta tehtävän nimikettä voidaan muuttaa esimerkiksi kaavoitusarkkitehdiksi.

Asemakaava-arkkitehdin tehtävässä keskeisimpänä on asemakaavojen laadinta sekä asemakaavaprosessin läpiviennin kehittäminen. Lisäksi kaavoihin liittyvien selvitysten koordinointi ja viranomaisyhteistyö. Asemakaava-arkkitehti on mukana kaikissa kaupunkikuvaan keskeisesti liittyvissä hankkeissa. Asemakaavoitukseen on tarkoitus luoda samanlaista tiimityötapaa kuin yleiskaavoituksessa on olemassa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Lahden kasvukäytävällä kehittyvässä ja yritysmyönteisen kunnan maankäytön tulevaisuuden suunnittelussa. Mäntsälän kuntakehityspalveluiden asiantuntijatehtävissä pääset työskentelemään mukavassa, matalan linjan organisaatiossa ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin kehityshankkeisiin.

Odotamme sinulta kokemusta yhdyskuntasuunnitteluista ja kaavoitusprosesseista. Arvostamme lisäksi, mikäli sinulla on kokemusta kuntasektorilla työskentelystä. Tehtävä edellyttää näkemyksellisyyttä yhdyskuntasuunnitteluun, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, tietoteknistä osaamista ja hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi tehtävä edellyttää osaamista suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmista. Käytössämme on ArcGis pohjainen FactaMap sekä Esrin ArcGIS Pro ja dmCity.

Koulutusvaatimus: yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai tehtävään soveltuva muu korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, diplomi-insinööri, filosofian maisteri/suunnittelumaantiede tai insinööri). Työn alkamisajankohta 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja työaika määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavat ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakuaika päättyy 6.8.2021 klo 12.00. Hakemukset ainoastaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi -> avoimet työpaikat. Mainitse hakemuksessa kumpaa tehtävää olet ensisijaisesti hakemassa.

Yhteystiedot:

Lisätietoja
Kuntakehitysjohtaja Vesa Gummerus
puh. 040 3145 467

(lomalla 1.7.-3.8.)

Paikkakunta:

Mäntsälä

Lisätietoa paikkakunnasta:

Mäntsälä

Hakuaika:

09.06. - 06.08.2021 12:00

Palkka:

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Työsuhteen kesto:

Molemmat vakituisia työsuhteita

Aloituspäivämäärä:

1.9.2021 tai sopimuksen mukaan

Hae sivustolta:

X