ASIAMIES – Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö sr

Työn kuvaus:

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö sr on suomalaisten kuvataiteilijoiden vuonna 1990 perustama säätiö, joka hankkii ja vuokraa kuvataiteilijoille kohtuuhintaisia ateljeita, ateljeeasuntoja ja työtiloja, sekä toimii kaikin tavoin kuvataiteilijoiden työskentelyedellytysten parantamiseksi.

Säätiön toimintaa ohjaa vahvasti sitoutunut hallitus, joka koostuu kolmesta taiteilijajäsenestä ja kahdesta muuta asiantuntemusta edustavasta jäsenestä. Säätiön asema kuvataiteen kentällä on vakiintunut ja arvostettu. Säätiö vastaa myös kansallisen residenssitoiminnan koordinoinnista.

Säätiön asiamiehen siirtyessä eläkkeelle haemme päätoimista
SÄÄTIÖN ASIAMIESTÄ

Asiamies vastaa yhteistyössä hallituksen kanssa säätiön toiminnan ja talouden johtamisesta ja kehittämisestä sekä uusien työtilahankkeiden valmistelusta, samoin kuin muiden tahojen työtilahankkeiden edistämisestä. Säätiön lähin toimintaympäristö on kuvataiteen taide- ja taiteilijapoliittinen kenttä. Säätiön kiinteistöjä hoitaa kiinteistöpäällikkö yhdessä ulkopuolisen isännöitsijätoimiston kanssa.

Asiamieheltä edellytetään yhteistyötaitoja, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä soveltuvaa koulutusta. Odotamme riittävää talousosaamista ja ymmärrystä säätiön ja kuvataiteilijoiden toimintaedellytyksistä sekä kokemusta rakennus- ja kiinteistöalalta. Kulttuurialan tuntemus ja työkokemus on tehtävässä eduksi. Korkeakoulututkinto antaa hyvät eväät tehtävästä suoriutumiseen. Pienessä toimistossa myös käytännön toimistorutiinien sujuminen on tärkeää.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä sekä kiinnostavan toimintaympäristön taidesektorilla. Säätiön toimisto sijaitsee Helsingissä. Organisaation työkieli on suomi.

Lisätietoja tehtävästä on säätiön verkkosivuilla

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitetaan Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön hallitukselle ja toimitetaan viimeistään keskiviikkona 22.9.2009 kello 16.00 sähköpostiosoitteeseen tai postitse säätiön toimistoon, Lemuntie 4 D 21, 00510 Helsinki.

 

Yhteystiedot:

Paikkakunta:

Helsinki

Lisätietoa paikkakunnasta:

Vallila, Lemuntie 4

Hakuaika:

31.08. - 22.09.2021 16:00

Palkka:

Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto:

Vakituinen

Aloituspäivämäärä:

1.1.2022

Hae sivustolta:

X