Asemakaava-arkkitehti – Kajaanin kaupunki

Työn kuvaus:

Ympäristöteknisen toimialan noin 30 hengen maankäytön, suunnittelun ja viranomaistulosalueen asiantuntijajoukkoon haetaan asemakaava-arkkitehtia työskentelemään osana kaavoitustiimiä.

Asemakaava-arkkitehdin tehtäviin kuuluvat asemakaavojen suunnittelu, asemakaavoihin liittyvien konsulttitöiden ohjaus ja poikkeamislupien valmistelu asemakaava-alueelle. Asemakaava-arkkitehti osallistuu myös asemakaavaprosessin kehittämiseen.

Asemakaava-arkkitehdin tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi arkkitehti tai rakennusarkkitehti.

Arvostamme kokemusta kaavoituksesta ja Maankäyttö- ja rakennuslain sekä muiden kaavoitukseen liittyvien lakien sekä kunnallishallinnon tuntemusta. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävän hoitamisessa auttavat hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot, aktiivinen työote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä täytetään 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaisesti. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään www.kuntarekry.fi

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa
Kaavoitusarkkitehti Piia Väyrynen
p. 044 7148285

Paikkakunta:

Kajaani

Hakuaika:

01.11. - 10.12.2021 15:00

Palkka:

KVTES

Työsuhteen kesto:

Vakituinen virka

Aloituspäivämäärä:

3.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hae sivustolta:

X